Manjaro
Image default
Dienstverlening

Deze firma brengt de brandveiligheid in scholen in Antwerpen op punt

Een goede brandveiligheid kan mensenlevens redden. Daarom is het belangrijk dat deze altijd op punt is. Breekt er brand uit in uw bedrijf of in de school? Dan moet al het nodige materiaal aanwezig zijn, moet er een duidelijke route zijn die gevolgd moet worden, een plaats waar iedereen samenkomt en moeten de leraren weten hoe ze moeten handelen. Fire Security uit Hoogstraten helpt bedrijven en scholen in Antwerpen met hun brandveiligheid in orde te brengen. Ontdek op welke manier ze dat concreet doen.

Uw gebouw en persoon volledig in orde

Om de brandveiligheid in scholen in Antwerpen zo hoog mogelijk te houden, zijn er twee belangrijk aspecten waar Fire Security zich mee bezighoudt. In de eerste plaats voeren ze grondige inspecties in uw school uit. Zijn er genoeg brandblusvoorzieningen aanwezig, bijvoorbeeld in elk klaslokaal? Zijn er duidelijke borden die aangeven hoe iedereen zich moet verplaatsen in geval van een brand? Werken alle toestellen nog steeds zoals ze zouden moeten werken? Het immers zijn dat wanneer de toestellen al een tijdje of nog nooit gebruikt zijn, dat ze niet meer naar behoren werken. Fire Security uit Hoogstraten kan al uw apparaten controleren en indien nodig herstellen of vervangen. Ze verkopen zelf allerlei toestellen, zodat u deze gemakkelijk via hen bestelt. Naast een volledige controle van uw school, kunnen ze ook uw personeel opleiden. Het is namelijk ook erg belangrijk dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt en hoe ze moeten reageren bij een brand. Aan de hand van trainingen en simulaties leren ze u en uw collega’s aan wat ze concreet moeten doen.

Maak vandaag nog een afspraak bij hen

De brandveiligheid in scholen in Antwerpen en omstreken moet op punt staan om ernstige gevolgen te vermijden. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Fire Security uit Hoogstraten en laat uw schoolterrein grondig controleren. U kunt een afspraak maken via de contactgegevens die u kunt vinden op de webpagina van deze specialist.