Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Duurzame dakisolatie

Wist u dat een groot deel van de warmte in uw huis verloren gaat via het dak? Daarom is een goede isolatie dak zeer belangrijk. Er zijn diverse soorten isolatiemateriaal beschikbaar en de manier waarop een dak geïsoleerd moet worden is afhankelijk van de daksoort. De isolatie van een plat dak is anders dan die van een hellend dak. Bij Kewodak zijn we specialisten op het gebied van dakbedekking en isolatie van platte daken. Al jarenlang leveren we dakwerk van hoge kwaliteit, waardoor daken lang mee gaan en energie bespaard wordt.

Nieuw dak aanleggen

U kunt bij Kewodak terecht voor alle werkzaamheden aan uw platte dak. Ook wanneer uw dak volledig vervangen dient te worden kunt u ons team van professionals inschakelen. De daken die wij aanleggen zijn er in zes soorten. Elke soort is gericht op energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Welke daksoort voor u het meeste rendement oplevert hangt af van een aantal factoren. Wij geven u hier graag advies over. Zo kunnen we bijvoorbeeld groene daken aanleggen, die begroeid zijn met diverse grassen, mossen of andere beplanting. Dit zorgt voor optimale isolatie en versteviging van uw dak. Daarbij fleurt het uw stad op en verbetert het de luchtkwaliteit. 

Dakreparatie en onderhoud

Ook als het gaat om reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u rekenen op de service van Kewodak. In het vervelende geval van een daklekkage staan wij direct voor u klaar om het probleem op te lossen. U kunt voor dit soort spoedgevallen dag en nacht contact opnemen met ons service team. Wilt u zich niet hoeven bekommeren om de conditie van uw dak? Dan kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. We komen dan minimaal jaarlijks bij u langs voor het nodige dakonderhoud. Neem voor meer informatie over verschillende onderhoudscontracten contact met ons op, of neem een kijkje op onze website.

http://www.kewodak.nl/