Manjaro
Image default
Auto

Onderdelen klassieke Volkswagen

Bent u een Volkswagen liefhebber en is het uw hobby om te sleutelen aan uw eigen klassieke Volkswagen? Dan zijn alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit goed genoeg. Deze zijn vaak lastig te vinden, zeker als u op zoek bent naar zeer specifieke onderdelen. Daarom hebben wij 27 jaar geleden Paruzzi opgericht. Bij ons kunt u terecht voor elk gewenst onderdeel voor uw luchtgekoelde Volkswagen. Mocht de motor van uw VW Kever bijvoorbeeld aan vervanging toe zijn, dan hebben wij voor u een nieuwe Kever motor van de beste kwaliteit.

Technisch advies

Bij Paruzzi zijn enkel nieuwe Volkswagen onderdelen te verkrijgen. U kunt deze zowel online kopen als in onze showroom. Op onze website staan alle beschikbare onderdelen weergegeven op categorie en op model Volkswagen. U kunt eenvoudig het onderdeel vinden dat u zoekt en uw bestelling plaatsen. Op de website vindt u daarnaast ook veel praktische informatie. Als u wel wat advies kunt gebruiken met betrekking tot het installeren of bevestigen van bepaalde onderdelen, dan kunt u hiervoor op onze hulp rekenen. Ons team van specialisten heeft alle benodigde kennis in huis als het gaat om Volkswagens. En mocht u op zoek zijn naar een specifiek onderdeel VW dat u niet kunt vinden, dan doen wij ons uiterste best om dit onderdeel voor u te vinden. 

Paruzzi showroom

De showroom van Paruzzi bevind zich in Yerseke en is een bezoekje waard voor de Volkswagen liefhebber. U kunt op uw gemak rondkijken en wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Echte fans kunnen zelfs bij ons terecht voor een rondleiding door onze magazijnen. U komt dan op plekken waar normaal gesproken geen klanten komen. Voor meer informatie of technisch advies kunt u op onze website terecht, maar we staan u ook graag telefonisch te woord.

http://www.paruzzi.com/