Manjaro
Image default
Zakelijk

Effectieve taaltraining volgen

Voor uw functie bij een internationaal bedrijf kan het soms nodig zijn om een taaltraining te volgen. Het is in dat geval wel belangrijk dat deze taaltraining zich richt op taalvaardigheden die betrekking hebben op uw specifieke functie. U wilt kennis opdoen waar u in de praktijk daadwerkelijk iets aan heeft. Het vinden van een dergelijke taalcursus is niet makkelijk. Daarom is in 2002 taalinstituut The Square Mileopgericht. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een taaltraining Engelste volgen die volledig op uw situatie wordt afgestemd. U kunt aangeven wat u wilt leren en wij zorgen ervoor dat dit in uw cursus wordt verwerkt. 

Praktische kennis

Als u een zakelijke taaltraining volgt, dan is het belangrijk dat deze niet alleen gericht is op grammatica. U wilt de aangeleerde taalvaardigheden kunnen toepassen in situaties waarmee u dagelijks te maken krijgt binnen uw functie. Misschien wilt u presentaties in het Engels kunnen geven vol zelfvertrouwen, of wilt u overtuigend een vergadering kunnen leiden. Als u bij The Square Mile een taalcursus aanvraagt, dan maken wij ons vertrouwd met uw organisatie, zodat we precies weten welke kennis u nodig heeft. We luisteren naar uw eisen en wensen, zodat op basis hiervan een effectieve taaltraining samengesteld kan worden.

Uw branche en niveau 

Bij The Square Mile heeft u keuze uit verschillende talen, van Frans tot Russisch. Alle trainingen zijn te volgen op zowel beginners- als gevorderd niveau en alles wat hier tussen zit. Uiteraard zijn onze trainingen afgestemd op uw branche. Wanneer u werkzaam bent in de technische branche, dan kunt u rekenen op een cursus technisch Engels. Op onze website kunt u voorbeeldcursussen vinden, zodat u een idee kunt krijgen van de cursusinhoud. Als u interesse heeft in het volgen van een taaltraining, neem dan gerust contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

http://www.thesquaremile.nl/