Manjaro
Image default
Zakelijk

Goede zorgverzekeringen voor buitenlanders

Een basiszorgverzekering is voor iedere inwoner van Nederland verplicht. Ook bent ook verplicht tot het afsluiten van een zorgverzekering als buitenlander in Nederland wanneer u hier woont en werkt. Arbeidsmigranten, ook wel flexmigranten, zijn verzekeringsplichtig en hebben minimaal een basiszorgverzekering nodig. Natuurlijk bent u als flexmigrant ook vrij om zelf te beslissen of u gebruik wilt maken van aanvullende zorgverzekeringen. Hier zijn meerdere opties in. U kunt voor een goede zorgverzekering terecht bij HollandZorg, sinds 2009 de enige onafhankelijke Nederlands zorgverzekeraar die zich heeft gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor buitenlandse arbeidsmigranten.

Een passende zorgverzekering voor buitenlanders

Een zorgverzekering voor flexmigranten is verplicht wanneer zij in Nederland wonen en werken voor een in Nederland gevestigde werkgever. Er gelden andere regels voor personen die in ons land werken voor een buitenlandse (uitzend)onderneming. HollandZorg heeft zich gespecialiseerd in zorgverzekeringspolissen voor buitenlandse arbeidsmigranten. Er kan altijd een goede zorgverzekering voor buitenlanders worden afgesloten. U kunt er dan ook niet alleen voor uzelf, als flexmigrant, terecht voor een zorgverzekering, maar ook voor uw gezin wanneer dit nodig is.

Ook voor werkgevers

HollandZorg staat niet alleen klaar voor buitenlandse arbeidsmigranten, maar ook voor werkgevers in Nederland die werk bieden aan deze flexmigranten. Zo is er een speciaal werkgeversportaal en wordt het aanmelden en het afmelden van deze tijdelijke werknemers zo gemakkelijk en snel mogelijk gemaakt. HollandZorg biedt u natuurlijk alle informatie die u nodig heeft.

https://www.hollandzorg.com/nl/