Manjaro
Image default
Auto

Autotheorie binnen 1 dag met 123-theorie

Altijd al je autotheorie willen halen, maar bang dat je faalt vanwege dyslexie, faalangst of omdat je het Nederlands niet optimaal beheerst? Bij 123-theorie.nl bieden wij jou de mogelijkheid om door middel van persoonlijke begeleiding je autotheorie binnen een dag te halen, ongeacht welke achtergrond je hebt. Te mooi om waar te zijn? Lees dan snel verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Cursus autotheorie op verschillende locaties

Met 6 verschillende locaties door heel Nederland is het voor bijna iedereen mogelijk om een geschikte plaats voor het volgen van de cursus autotheorie te vinden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de theoriecursus auto Den Haag volgen. De cursussen worden verzorgd door professionele docenten die ruime ervaring hebben met mensen die door faalangst eerder gezakt zijn, mensen die te maken hebben met dyslexie of door het verminderd beheersen van de Nederlandse taal extra begeleiding nodig hebben.

Theorielessen en CBR examen op één dag

Normaal gesproken volg je een aantal theorielessen en leg je vervolgens het CBR auto theorie examen af. Tussen de laatste les en het examen kunnen een aantal dagen of weken zitten, waardoor je de geleerde stof misschien vergeet. Bij 123-theorie.nl werken we anders: je volgt een halve dag les, waarbij je intensief autotheorie geleerd wordt, waarna je nog dezelfde dag het CBR examen gaat doen. Dit geldt ook voor de theorielessen Breda.

Dankzij handige voorbeelden uit het dagelijkse leven, ezelsbruggetjes en het attenderen op in stinkertjes tijdens het examen word je optimaal voorbereid, zodat je in staat bent om je autotheorie binnen één dag te halen.