Manjaro
Image default
Auto

Bestelauto direct leasen

Wil je als ondernemer nu eens echt een slimme zakelijke zet doen? Dan kan je het best direct kiezen voor een bestelauto leasen. Dit is namelijk de beste manier om zakelijk het overzicht te behouden en grip te houden op je financiën. Wanneer je namelijk een bestelauto leaset, dan weet je vooraf voor de komende drie, vier of vijf jaar precies wat je iedere maand kwijt zal zijn aan autokosten. Zeker wanneer je er bijvoorbeeld een tankpas bij neemt. Al zal het ook zonder de brandstofkosten al veel schelen als je precies weet wat je elke maand aan kosten kwijt bent.

Vast bedrag per maand bij zakelijk leasen

Het feit dat je iedere maand een vast bedrag betaalt is voor de meeste ondernemers de meest aantrekkelijke kant van het leasen. Dit maakt het immers een stuk gemakkelijker om iedere maand weer je begroting op orde te hebben. De kans dat je geconfronteerd wordt met onverwachte kosten is immers een flink stuk kleiner als de kosten voor het wagenpark wegvallen. Je bespreekt met de leasemaatschappij precies hoeveel je per maand gaat betalen en zolang het contract duurt zal je dat dan dus ook kwijt zijn. Waarbij ook alles nog eens in dat bedrag is opgenomen voor de auto.

De maximale mogelijkheden

Wat als ondernemer ook niet onbelangrijk voor je is, is dat je de maximale mogelijkheden kunt benutten. Bedenk je namelijk eens goed wat eigenlijk het verschil is. Als je nu een bepaald budget hebt voor een nieuwe auto, dan kan je die kopen voor zover dit in je budget past. Wanneer je echter maandelijks een bedrag moet betalen gedurende drie tot vijf jaar, dan kan je dus ook rekening houden met toekomstige inkomsten. Zo kan je dus net iets meer uit je budget halen. Je kunt bijvoorbeeld wat meer opties kiezen. Zeker wanneer je veel in de auto zit kan dit een groot verschil maken.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/