Manjaro
Image default
Auto

Mogelijkheden voor het leasen van een bus

Wil je een Mercedes Vito leasen bij auto leasen zzp? Overweeg je om een leasecontract af te sluiten in plaats van de bus te kopen? Ga dan eens voor jezelf na hoe lang je in de auto wilt rijden. Er bestaan namelijk contracten die je na een aantal maanden al kunt opzeggen maar ook contracten waar je jaren aan vastzit. Deze leasevormen verschillen ook weer in kosten. Ook al denkt men dat shortlease veel duurder is dan een gewone lease, dit blijkt toch anders te zijn. Shortlease is betaalbaar, omdat maatschappijen vaak aantrekkelijke acties hebben.

Shortlease

Wil je niet jaren vastzitten aan een leasecontract? Dan is shortleasen een ideale oplossing. Je kunt deze leasevorm vergelijken met een huurcontract in combinatie met de voordelen van een full-operational lease. Bij een full-operational lease zit alles inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan de onderhoud, verzekering en de banden van de auto. Bij shortlease kun je het contract binnen korte termijn opzeggen. De lease periode loopt meestal van 2 tot 24 maanden. Dit maakt het aantrekkelijk voor kleine ondernemers die geen risico willen lopen. Deze vorm is onder de zzp’ers erg populair.

Tweedehands auto leasen

Het is ook mogelijk om een Volkswagen Transporter tweedehands te leasen. Het is voordeliger om een tweedehands bus te leasen in plaats van een nieuwe auto te leasen. De eerste afschrijving van de auto is dan al gedaan. Een tweedehandse lease wordt vaak voor een kortere periode ingezet. De meeste auto’s die tweedehandse geleaset worden, zijn relatief jonge auto’s die weinig kilometers op de teller hebben staan. Het aanbod van gebruikte lease auto’s is groot. Er zijn verschillende maatschappijen die contracten aanbieden waarvan de prijzen erg verschillen. Het is verstandig om de acties met elkaar te vergelijken zodat je uiteindelijk de scherpste prijs eruit kan halen.

https://www.autoleasenzzp.nl