Manjaro
Image default
Gezondheid

Een betrouwbare zorgverzekering in 2017

Het einde van het jaar is in zicht en hiermee breekt tevens de periode aan waarin het verstandig is om uw huidige zorgverzekering onder de loep te nemen. Voldoet uw zorgverzekering nog wel aan uw wensen en bent u nog tevreden over de service en vergoedingen? Dit zijn belangrijke punten als u gaat kiezen voor een zorgverzekering 2017.

U heeft natuurlijk recht op kwaliteit en goede zorg. Een eerlijke premie mag daarentegen ook niet ontbreken. Kijk voor advies eens op de website van Salland Zorgverzekeringen. Zorgverzekeraar Salland vindt de kwaliteit en beschikbaarheid van de zorg enorm belangrijk. Om dit te realiseren zijn er goede afspraken gemaakt met diverse zorgverleners in Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit zorg. Ook in uw regio.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Wilt u een nieuwe zorgverzekering kiezen in 2017? Dan is het verstandig om niet te lang te wachten met oriënteren. Rond half november maken de meeste zorgverzekeraars de premies en vergoedingen voor 2017 bekend, zo ook zorgverzekeraar Salland. Wilt u overstappen? Dan is het van belang de huidige verzekering voor 1 januari 2017 te beëindigen. Bij een overstap naar Salland Zorgverzekeringen wordt dit voor u uit handen genomen.

Neemt u eens vrijblijvend een kijkje op www.salland.nl en ervaar op een heldere manier de diversiteit van zorgverzekeringen. Heeft u vragen over de basisverzekering of aanvullende verzekeringen? Onze klantvriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

https://www.salland.nl/