Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een boekhouder, ook voor jouw eenmanszaak

Bij het inschakelen van een boekhouder wordt er al vlug gedacht aan grote bedrijven. M-Advisor uit Boom is de boekhouder die ook de boekhouding voor particulieren of een eenmanszaak uit bijvoorbeeld Mortsel doet. Met de visie dat het niet uitmaakt hoe klein of hoe groot jouw onderneming is, zolang de boekhouding maar volledig in orde is, staat dit boekhoudkantoor voor jou klaar. Schakel hun hulp in om veel kostbare tijd te besparen en deze te gebruiken voor de écht belangrijke zaken binnen jouw onderneming. Zo geef je het werk dat het meeste tijd vergt uit handen in het voordeel van jouw bedrijf.

Het inschakelen van een boekhouder heeft voordelen

Wanneer je grootse plannen hebt om een eenmanszaak op te starten in Mortsel of omstreken, kan je best vanaf het begin voor een boekhouder kiezen die jouw boekhouding vanaf het eerste moment in orde houdt. M-Advisor, een boekhoudkantoor uit Boom, weet dat hier veel zakelijke aspecten bij komen kijken en geeft jou dan ook graag alle nodige adviezen. Vragen over wat de juiste keuze van rechtsvorm is, welke vergunningen er aangevraagd dienen te worden of welke subsidies er bestaan waar jij recht op hebt, worden allemaal beantwoord door hun. Ze gaan met jou samenzitten om een financieel plan te ontwikkelen, zodat jij zonder zorgen jouw eenmanszaak kan opstarten. Bovendien verzorgen ze diverse aanvragen van nodige attesten en brengen ze daarna alle inschrijvingen in orde. Denk hierbij aan het inschrijven bij het ondernemingsloket en bij het sociaal verzekeringsfonds, alsook de registratie als BTW-plichtige.

Start jouw onderneming samen met een boekhouder

Tintelt jouw hele lichaam al bij het idee eindelijk die eenmanszaak te beginnen? Maak dan nu nog de keuze een boekhouder voor jouw eenmanszaak in Mortsel in te schakelen voor alle boekhouding en heb vanaf het eerste moment alle boekhoudkundige zaken op orde. Ga langs in hun kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat het proces van jouw opstart beginnen.