Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een omgevingsvergunningsaanvraag indienen

U kan best de expertise van een kwalitatief bedrijf inzetten om u verder te helpen bij het indienen van uw omgevingsvergunningsaanvraag. Zij zijn in staat om u alle nodige informatie te verschaffen en u bij te staan in het gehele proces van het indienen van aanvragen. Het kan overweldigend voelen wanneer u begint aan het indienen van de aanvraag voor een omgevingsvergunning of bouwvergunning doordat u zoveel en vaak onvolledige informatie verkrijgt op diverse websites. Daarom geeft Wiels uit Zwevegem u graag een verhelderend beeld en een duidelijke uitleg over de gang van zaken, hoe u dit moet aanpakken en hoe zij hierin een meerwaarde kunnen zijn voor u.

Hoe een adviesbureau u kan bijstaan

Ondertussen is de omgevingsvergunningsaanvraag een overkoepelende aanvraag geworden voor de milieuvergunning, natuurvergunning, verkavelingsvergunning, sociaaleconomische vergunning en stedenbouwkundige vergunning. Deze omgevingsvergunning kan u aanvragen in Vlaanderen. Een omgevingsvergunningsaanvraag indienen hiervoor doet u via het digitale omgevingsloket van uw gemeente. Zodra dit deel van het proces is uitgevoerd, wordt er bekeken wat voor project het betreft en of het het Vlaams Gewest, de provincie of uw gemeente zal zijn die deze aanvraag gaat bekijken. Bij dit gehele proces staat Wiels niet enkel voor u als particulier klaar, maar zijn ze er ook voor professionelen, zoals bijvoorbeeld studiebureaus en architecten. Wanneer u tekenwerk en plannen moet toevoegen aan uw aanvraag, levert dit bureau ze voor u aan, waardoor u weer een stap dichter bij een goedgekeurde omgevingsvergunningsaanvraag komt. Daarnaast zetten zij zich ook in op diverse andere vlakken die betrekking hebben op het milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Zij staan u steeds bij waar u hun nodig heeft. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een bodemonderzoek.

Schakel professionele hulp in

Dit team bestaat uit capabele mensen met een hoge dosis kennis en ervaring. Een bedrijf dat u kan steunen bij al uw vragen en in het proces naar de aanvraag van uw omgevingsvergunning. Ze helpen u door uw onzekerheden te voorkomen en een antwoord te geven op al uw vragen. Beslis om een adviesbureau uit Zwevegem in te schakelen voor uw aanvraag en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

https://www.wiels.be/nl