Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Een huis kopen aan de Costa Blanca in Spanje! Een echte aanrader!

Ben je op zoek naar een makelaar in vastgoed in Spanje? Wil je daar een huis kopen aan de Costa Blanca om te ontsnappen aan het Belgische donkere weer? Dan heeft Puurspanje een groot aanbod van eigendommen voor je in petto. Huizen, appartementen, villa’s: het loont de moeite om je droomhuis aan de Costa Blanca bij ons te kopen!

Een leventje onder de Spaanse zon, wat kan er nu beter zijn dan dat? Inderdaad, niets! Aan de Costa Blanca kan je heerlijk genieten van de zon, het hele jaar door. Het microklimaat zorgt voor droge dagen, de kilometerlange stranden voor de nodige rust en tot slot is er ook nog de lekkere gastronomie waar je als vanzelf van gaat watertanden.

Een huis in Spanje kopen aan de Costa Blanca en Costa Blanca zuid heeft bovendien tal van voordelen voor je, waaronder:

  • Wil je een vakantiewoning, dan beleef je er gegarandeerd onvergetelijke vakanties met je vrienden en/of gezin, zonder dat je ook maar een keertje hoeft te zien naar bemoeizuchtige en luide hotelgangers;
  • Wil je een permanente woning, dan investeer je in een andere manier van leven, want het is maar liefst gemiddeld 320 dagen per jaar genieten van de warmte en Spaanse laidback levensstijl.

 

 

Niets zo gemakkelijk als een huis kopen aan de Costa Blanca

Het is super eenvoudig zelfs, want ons aanbod van Spaanse woningen vind je nergens anders. Van authentieke huisjes tot luxueuze villa’s, van nieuwbouw- tot renovatieprojecten: onze vertegenwoordigers selecteerden voor jou uitsluitend de meest aantrekkelijke eigendommen, zodat je zeker bent van het huis van je dromen. Een huis kopen aan de Costa Blanca in Spanje met Puurspanje staat gelijk aan zorgeloos investeren in je toekomst!

Als gevestigde waarde in de vastgoedsector, zijn we als geen ander op de hoogte van de gewoontes en regels. Koop je bij ons een huis in Spanje aan de Costa Blanca, dan ben je zeker van:

  • Begeleiding op maat van begin tot einde en zelfs tot ver erna
  • Pasklare antwoorden op al je vragen met slechts één centraal aanspreekpunt
  • Professionaliteit en een vlekkeloos verkoopproces

 

Puurspanje: jouw makelaar voor een huis in Spanje aan de Costa Blanca

Een huis kopen aan de Costa Blanca heeft niets dan pluspunten. Alleen is het van groot belang dat je tijdens je je tijdens je zoektocht en tijdens de aankoop laat adviseren door een ervaren partner, eentje die perfect weet hoe het eraan toe gaat op de Spaanse vastgoedmarkt.

Puurspanje  is jouw competente partner. Nieuwsgierig naar onze neus voor idyllische plekken? Bel ons dan vandaag nog via het telefoonnummer +34 618245967 of stuur ons een bericht via het e-mailadres info@puurspanje.nl. We hopen je zo snel mogelijk te ontmoeten!

https://www.purespain.com/huis-kopen-costa-blanca-spanje/