Manjaro
Image default
Financieel

Last van debiteur

Je herkent het als ondernemer vast wel; weer een klant die de factuur niet wilt betalen. En dan ga je er direct weer achteraan om ervoor te zorgen dat de debiteur het wel gaat betalen. Maar na al regelmatig gebeld te hebben en brieven te hebben gestuurd, houdt dat natuurlijk ook een keer op. Dat is het moment dat je een incassobureau inschakelt. Maar voor welke moet je kiezen? Want er zijn er zo veel. Wij raden in ieder geval Van Loon Incasso Advocaten aan.

Incassobureau Van Loon Incasso Advocaten

Dit incassobureau is voor jou volkomen gratis. Want alle incassokosten die zij maken, moeten worden betaalt door de debiteur. Eigenlijk is dat natuurlijk ook niet meer dan logisch. Maar helaas gebeurt het nog niet altijd. Ook is het voordeel bij Van Loon Incasso Advocaten dat er geen minimum bedrag is wanneer ze pas in te schakelen zijn. Dat zie je namelijk heel erg vaak. Incassobureau’s die alleen met grote bedragen aan de slag gaan. Want natuurlijk; daar is veel meer winst voor hen op te boeken. Tevens kun je bij Van Loon Incasso Advocaten heel gemakkelijk een account aanmaken. Daar kun je vervolgens online jouw debiteur doorgeven. En dan gaat het incassobureau er direct mee aan de slag. Het eerste wat dan gebeurt, is dat er een brief de deur uit gaat naar de debiteur, waarin staat dat er een incassobureau is ingeschakeld.

Bewijsstukken

Alleen dien je natuurlijk wel de benodigde bewijsstukken door te geven. Ook dat gaat gemakkelijk online. En dan doelen wij met name op dingen zoals een bevestiging van een bestelling, bevestiging van dat het is afgeleverd en de 14-dagen brief die al de deur uit is gegaan, als het goed is.

Daarnaast is het slagingspercentage natuurlijk hartstikke belangrijk. Die is bij Van Loon Incasso Advocaten 89%!