Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Het onderhoud van jouw luchtbehandelingssysteem

Heb je een eigen zaak of restaurant? Dan weet je vast wel wat een luchtbehandelingssysteem is. Maar weet je ook hoe belangrijk het is om het goed te laten onderhouden? Een slecht onderhouden systeem zorgt voor ongezonde lucht. Dit komt door de bacteriën die zich weten te nestelen in het systeem. De ongezonde lucht zorgt voor een lagere productiviteit bij uw werknemers. Daarnaast is er bij een slecht onderhouden systeem ook meer kans op brandgevaar doordat stofdeeltjes en andere vuilresten zich opstapelen. Heb je eigen restaurant of onderneming in Antwerpen en wil je deze zaken vermijden? Dan kan je best je luchtbehandelingssysteem tijdig laten controleren door Valor Services Group uit Aartselaar. Ontdek welke diensten ze allemaal aanbieden.

Maak gebruik van hun totaalpakket voor het onderhoud van jouw luchtsysteem

Bij Valor Services Group kan je gebruikmaken van hun Air Kare-totaalpakket. Dit houdt in dat zij het volledige onderhoud van jouw systeem voor hun rekening nemen. Concreet reinigen ze de luchtgroepen en -kanalen, vervangen ze tijdig de luchtfilters en neutraliseren ze omgevingsgeuren. Ze werken een heel onderhoudsplan uit zodat jij je met andere dingen binnen jouw zaak kan bezighouden. Elk plan wordt volledig afgestemd op de klant en is dus verschillend voor elke zaak of onderneming. Dankzij hun plan kunnen jouw werknemers voortdurend in een frisse, gezonde lucht werken. Je hoeft natuurlijk niet gebruik te maken van hun totaalpakket. Is er een bepaald soort onderhoud dat je nodig hebt? Moeten bijvoorbeeld enkel je filters vervangen worden? Ook dan kan je een beroep doen op de specialisten van Valor Services Group uit Aartselaar.

Bel voor een afspraak

Wil je graag een onderhoudsplan voor jouw zaak in Antwerpen laten opstellen? Of wil je eenmalige controle van jouw luchtbehandelingssysteem? Dan kan je hen altijd bellen. Ze luisteren graag naar jouw vragen en zullen je steeds zo goed mogelijk helpen.

https://www.valorservicesgroup.be/