Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Wat zijn nou lekkere sokken voor in huis?

Lockdown, ja we hebben er allemaal mee te maken. Dus vertoeven we nu extra veel thuis. Ben jij het type dat thuis ook het liefst op blote voeten of op sokken loopt? Dan is dit blog echt iets voor jou. Vandaag gaan we het namelijk hebben over fijne sokken voor in huis. Wat zijn nou fijne sokken en welke moet je beslist vermijden?

Fijne sokken voor in huis

Wat fijne sokken zijn is wel iets persoonlijks. Ik kan nu wel gaan schrijven van draag lekkere dikke wollen sokken of sportsokken zitten gewoon het lekkerste thuis. Maar dat is iets persoonlijks. Wat ik fijn vind zitten, hoeft een ander niet specifiek fijn te vinden. Maar we kunnen je wel doorgeven wat de gemiddelde belg en nederlander fijn vinden zitten. Voor thuis willen mensen graag warme sokken. En als je warme sokken wilt hebben kun je het beste kiezen voor iets met wol. Wol is namelijk lekker warm, maar zweet niet. Om te voorkomen dat je niet uitglijd, want wollen sokken zijn glad. Kun je beter kiezen voor wollen antislipsokken. Bij antislipsokken zit er namelijk een licht rubberen profiel op de voetzool. Deze zorgt ervoor dat je meer grip op gladde vloeren zult hebben. Je hebt ook dunne antislipsokken, die kunnen in de zomer wel lekkerder aanvoelen aangezien ze wat koeler zijn.

warme sokken voor in huis

Voor de winter zijn die hele dikke huissokken echt iets voor je. Superdik, heerlijk warm en comfortabel. Voor mannen zijn er eigenlijk niet van die sokken, het zijn echt damessokken. Voor heren moet je het dan al gauw toch zoeken bij werksokken of sportsokken. Maar ook hierin is veel keuze hoor. Die kun je ook van extra ventilerend tot extra warm vinden. Online zijn er veel sokkenwebshops te vinden waar je op je gemak sokken kunt shoppen. Er zijn zelfs winkels waar je bij aankoop van een bepaald bedrag gratis sokken mag uitzoeken. Hoe leuk is dat? nog een extra paartje voor jezelf óf om weg te geven!

https://www.sokken-outlet.nl/