Manjaro
Image default
Woningen

Het portfolio van een architectenbureau te Antwerpen

Weet u nog dat u vroeger letterlijk langs elk kantoor fysiek langs moest gaan om een indruk te krijgen van een bedrijf? Vooral bij zaken als het laten bouwen van een huis, is het natuurlijk goed te weten welke smaak een architect heeft. Maar misschien bent u van de generatie dat u bij elke vraag het antwoord in enkele seconden op het internet zoekt en vindt. Net als in veel andere branches, laten architecten graag hun werk zien via het world wide web. Erg handig, want zo kunt u vanuit uw luie stoel al een hoop voorbereidend werk uitvoeren.

Huisjes kijken vanuit de luie stoel

Een voorbeeld van een architectenbureau uit de provincie Antwerpen is het architectenbureau Daan Van Troyen bvba, gelegen in Hombeek. Zowel op de website als op de facebookpagina zijn diverse huizen te bewonderen van het architectenbureau uit Antwerpen. U kunt er riante villa’s aantreffen, soms met een heerlijke tuin mét zwembad. Maar ook een soort van tweelingwoning (dezelfde grootte en oriëntatie) waarbij gekozen is voor een totaal andere indeling en uitstraling. Een uitdagend project waarbij juist de verschillen zorgen voor een spannend en speels geheel. Sommige woningen zijn geheel ontworpen door het Architectenbureau uit Antwerpen. Bij andere woningen is er bijvoorbeeld gezorgd voor een aanbouw.

Licht is belangrijk

Ruimtelijke lichtinval is iets waar Daan Van Troyen bvba uit Hombeek veel aandacht voor heeft. Dit is ook te zien in het portfolio van het architectenbureau uit de provincie Antwerpen. Lichtinval kan een ruimte groter of kleiner maken. Ook geven veel mensen aan dat het wonen in een huis met veel natuurlijk licht blijer, opgewekter en meer uitgerust maakt. Het is dus van uiterst belang om hier rekening mee te houden bij het ontwerp van een woning. Daar moet men dus niet te licht over doen bij de keuze van een architect. Het is goed te kijken of uw architect ook oog heeft voor dit niet onbelangrijke aspect van uw te bouwen woning, praktijk, winkel of kantoor.

Gerelateerde artikelen

Een perfecte badkamerrenovatie laten uitvoeren in Gent

Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca

Pourquoi faut-il installer une ventilation fenêtre ?