Manjaro
Image default
Industrie

De revisie van tandwielkasten: hoe gaat dit in zijn werk?

Als productiebedrijven gebruik maken van roterende machines is het belangrijk om de tandwielkasten regelmatig te controleren en onderhouden. Als deze namelijk slijten of verouderen, zullen de machines minder optimaal werken. Hierdoor is de productie minder optimaal. Om dit te voorkomen kunt u het beste kiezen voor professionele revisie van uw tandwielkasten bij Remotive uit Evergem. Dit bedrijf heeft een vestiging in Oost-Vlaanderen en in Stabroek, Antwerpen. Ontdek hoe de revisie van tandwielkasten in zijn werk gaat bij hun bedrijf.

De machines controleren

Wanneer u een afspraak maakt voor een revisie, zal er altijd eerst een grondige controle uitgevoerd worden. Door middel van een controle kunnen de technici bepalen of er reparaties, vervangingen of herstellingen nodig zijn. Tijdens de controle worden de onderdelen geïnspecteerd en worden maatvoeringen gemeten. De uitkomsten van de controle kunt u altijd terugvinden in het inspectierapport. U leest hier precies wat de vakmensen geobserveerd hebben.

Een persoonlijk reparatievoorstel

Wanneer de vakmensen tijdens de controle gemerkt hebben dat er onderdelen gerepareerd moeten worden, zal er een reparatievoorstel opgesteld worden. Er worden namelijk nooit reparaties uitgevoerd zonder uw toestemming. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, zullen de juiste onderdelen en materialen besteld worden. Kapotte of verouderde onderdelen worden dan vervangen. Het is ook mogelijk om de gehele machine te laten vervangen, als dit nodig mocht zijn.

Reparaties op locatie

De meeste reparaties en de revisie van tandwielkasten zullen plaatsvinden op een van de werkplaatsen van Remotive: in Evergem, Oost-Vlaanderen of Stabroek, Antwerpen. Soms is dit echter niet mogelijk. Er zit dan niks anders op dan de reparaties op locatie uit te voeren. Hier wordt dan een speciaal team voor samengesteld die samen alle werkzaamheden uit kunnen voeren. Er wordt ook altijd gezorgd dat de juiste onderdelen en materialen aanwezig zijn, zodat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Kies voor hun professionele aanpak en u hoeft uw machines maar voor een korte tijd stil te leggen.

https://www.remotive.be/nl/