Manjaro
Image default
Groothandel

Elke onderneming is welkom bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen

We vallen meteen met de deur in huis! Bent u werkzaam in de horecasector bent u op zoek naar een betrouwbare horeca leverancier in de buurt van West-Vlaanderen? Dan zit u goed bij Biervliet Freez Center bvba, een onderneming gevestigd in Diksmuide. Deze professionals in het vak hebben hoogwaardige non-food items, producten om te bewaren in de diepvries en verse voedingswaren in het aanbod. Hoe uw bedrijfsprofiel en wensen er ook precies uitzien, deze horeca leverancier in West-Vlaanderen helpt u graag verder. Ontdek meer over hun aanpak hieronder.

Betaal geen cent teveel bij deze leverancier

Klanten van het bedrijf kunnen het bevestigen, bij Biervliet Freez Center bvba, gevestigd in Diksmuide, betaalt u altijd de meest klantvriendelijke prijs op de markt. Zij zijn namelijk lid van de AZ-food horecagroep. Door hun lidmaatschap bij deze aankoopgroepering, zijn ze in staat om te onderhandelen met hun verschillende partners en leveranciers. Zo betaalt u natuurlijk ook de laagste prijs voor producten van de allerhoogste kwaliteit. Plaats meteen een bestelling en ontvang deze dezelfde dag nog in huis! Wilt u liever de bestelling ophalen in het magazijn te Diksmuide? Ook dat is geen enkel probleem voor de medewerkers van deze horeca leverancier in de buurt van West-Vlaanderen.

Bestel de beste producten in enkele stappen

Heeft u een vestiging in West-Vlaanderen, dan kunt u dagelijks horecaproducten van deze betrouwbare leverancier laten leveren. Zit u in de buurt van Gent of Meetjesland, dan kunt u twee keer per week een bestelling met topproducten laten leveren. Neem meteen een kijkje in het aanbod en ontdek hun ambachtelijke producten. Heeft u nog vragen over de werkwijze, het bestelproces of de producten zelf? Neem dan gerust contact op met deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Zij zijn zowel telefonisch als via het online contactformulier bereikbaar en hebben een antwoord op al uw specifieke vragen.

https://site.freezcenter.be/