Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Zoekt u naar een specialist voor de totaalinrichting van uw winkel?

Bent u van plan een eigen zaak te starten? Of heeft u al een winkel in West-Vlaanderen of elders in België en wilt u volledig nieuwe inrichting? Het is niet altijd even makkelijk om zelf op goede ideeën te komen voor het inrichten van uw zaak. Zo zijn er altijd zaken waar je vergeet rekening mee te houden. Daarom kan het handig zijn om een specialist wat betreft de totaalinrichting van uw winkel in te schakelen. LVH Shopdesign uit Zwevegem, nabij Kortrijk, helpt bij het hele proces, van de bedenkfase, tot de eigenlijke productie en installatie van het interieur. Ontdek hoe ze de totaalinrichting van uw winkel of zaak concreet aanpakken.

Ontdek hun werkwijze

Hun totaalproces van de bedenkfase tot het uiteindelijke inrichten bestaat uit zeven stappen. Allereerst zullen hun specialisten op bezoek komen om te ruimte te beoordelen. Ze bepalen allerlei technische gegevens en voeren metingen uit. Verder bespreken ze ook wat uw ideeën zijn en kijken in hoeverre het mogelijk is om die te verwezenlijken. Op basis van die ideeën wordt in de eerste plaats een advies opgesteld. In dat advies vindt u een opsomming van alle werken en een offerte. Ook krijg u een 3D-voorontwerp te zien van hoe uw winkel of zaak er uit zou moeten zien. Na uw feedback zullen ze een finaal ontwerp maken. Vervolgens stellen hun experts een werkschema. Zo is uw gegarandeerd ruim voor opening volledig ingericht. Tot slot worden alle materialen geproduceerd door hun vakmannen en geïnstalleerd in uw winkel. U winkel is nu bijna klaar, al wat rest is de officiële opening. Die moet u uiteraard wel zelf doen.

Contacteer deze specialist met ervaring

LVH Shopdesign uit Zwevegem nabij Kortrijk kan zich wel degelijk een specialist in de totaalinrichting van uw winkel of zaak noemen. Hun bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en hun oprichter was voor de oprichting al 12 jaar actief als schrijnwerker. Door hen in te schakelen voor de inrichting van uw winkel in West-Vlaanderen of elders in België, kiest u voor ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit.