Manjaro
Image default
Bedrijven

Intervat indienen

Intervat indienen is mogelijk via het online boekhoudprogramma Yoursminc.be. Iedere rechtspersoon en natuurlijke personen die btw-belastingplichtigen zijn, kunnen hier gebruik van maken. Het is een zeer makkelijk en overzichtelijk boekhoudproframma. Door het indienen van facturen, kan je in één oogopslag zien wat de in en uitgaven zijn. Niks is makkelijkeer dan dit programma te gebruiken. 

Wanneer je als ondernemer al gebruik maakt van een ander boekhoudprogramma, maar je wilt graag overstappen naar Yoursminc, dan is dat geen enkel probleem. Dit bedrijf helpt waar nodig is om over te kunnen stappen. Tevens is het mogelijk om dit programma drie maanden geheel gratis uit te probereen. Je hoeft hiervoor slechts een account aan te maken. Tijdens deze proefperiode kan je zelf bepalen hoe makkelijk en overzichtelijk dit programma is. 

Makkelijk, online, intervat indienen

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheid om mijn boekhouding zo overzichtelijk en makkeljk mogelijk uit te voeren. Voorheen gebeurde het wel eens dat er teveel werd uitgegeven dan dat er binnen kwam. Het was dan aan mij de taak om uit te zoeken waardoor dit verschil was ontstaan. Vaak was het een komma verkeerd zetten, of een cijfertje verkeerd. Al met al een fout die iedereen kan maken, maar daar gaat veel tijd in zitten om uit te zoeken wat er aan de hand is. Door gebruik te maken van het boekhoudprogramma van dit bedrijf, heb ik daar geen last meer van.