Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Kewodak servicedienst

Of het nu om uw huis of uw bedrijfspand gaat, een daklekkage komt nooit goed uit. U wilt het liefst dat dit probleem dezelfde dag nog verholpen wordt, zodat u weer rustig verder kunt met de dagelijkse bezigheden. Bij Kewodak Service begrijpen we dit volledig en daarom vinden we het vanzelfsprekend om heel het jaar door, 24 uur per dag voor u klaar te staan. Als u met een lekkend dak komt te zitten, dan kunt u direct onze servicedienst inschakelen. Ons team van dakspecialisten zet dan alles op alles om u zo snel mogelijk van het probleem af te helpen. 

Beste dakservice 

Bij Kewodak verlenen we al jarenlang dakservice van topkwaliteit. We zijn gespecialiseerd in de aanleg, het onderhoud en het repareren van platte en licht hellende daken. Van kleine reparaties tot grootschalige projecten, we gaan graag een uitdaging aan en leveren altijd het beste resultaat. Als Kewodak langs is geweest, dan kunt u erop rekenen dat uw dak betrouwbaar is en weer een poosje mee gaat. Daarbij geven wij u altijd garantie op onze werkzaamheden. 

Dakonderhoud

Om ervoor te zorgen dat u niet nog een keer met een dak lekkage komt te zitten, is het noodzakelijk om uw dak goed te onderhouden. Kewodak geeft u graag advies over het onderhoud dak dat nodig is om uw dak in optimale staat te houden. U kunt deze werkzaamheden eventueel zelf uitvoeren, maar u kunt ook kiezen voor een onderhoudsabonnement bij Kewodak. Als u dit afsluit, dan kunt u erop rekenen dat wij minimaal eens per jaar bij u langskomen om dak onderhoud te plegen. Wij houden u op de hoogte van onze werkzaamheden en de staat van uw dak, zonder dat u zich hier nog zorgen over hoeft te maken. Wilt u meer weten over onze diensten of ons onderhoudsabonnement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

http://www.kewodakservice.nl/