Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een van de mooie zwemvijvers van deze specialist

Er was een tijd dat iedereen een zwembad in zijn tuin zette. Met de welbekende felblauwe tegels had je een mooie plek van verkoeling en gezelligheid. Toch valt dit nu eerder uit de mode, omdat mensen steeds vaker op zoek gaan naar ecologische en natuurlijke alternatieven. En dat zorgde ervoor dat plots vele zwemvijvers een vertoning maakten in de tuin. Organische bio-zwembaden of zwemvijvers weten namelijk alle voordelen van een zwembad te combineren met een unieke locatie waar tuin en natuur samenkomen. De zwemvijver is namelijk vaak voorzien van allerlei fauna en flora die niet storend zijn tijdens het zwemmen of baden. Bij Ecoworks kun je rekenen op maatwerk en een deskundige afwerking wanneer je een zwemvijver wenst.

Verschillende uitvoeringen mogelijk

Bij zwemvijvers, maar ook bijvoorbeeld bij een groendak, is het mogelijk om precies in te gaan op jouw wensen. Bij Ecoworks verwezenlijken ze alles wat met natuur en bouw te maken heeft. Zo kun je jouw tuin uitrusten met een zwemvijver, maar eveneens kan een groter gebouw voorzien worden van een groendak. Een groendak vervult verschillende functies zoals waterretentie, maar daarnaast kan het ook een unieke omgeving creëren waar de bewoners of medewerkers van een gebouw kunnen genieten van mooie natuur in een stedelijke omgeving. Een daktuin biedt mogelijkheden om bepaalde kruiden en planten te groeien en geeft je een plekje waar je net van dat ietsje meer zuurstof geniet. Twijfel daarom niet aan de expertise van deze ervaren specialisten.

Neem contact op met deze mensen

Wil jij gebruikmaken van de diensten van Ecoworks? Dan staan zij altijd klaar om jou te helpen. Zo kun je kiezen uit zowel biologische als moderne zwemvijvers – zolang het maar past in jouw tuin. Door maatwerk te leveren is geen enkele opdracht onmogelijk. Bekijk daarnaast eveneens wat mogelijk is met een groendak. Op die manier zorg jij ervoor dat de natuur weer terugkeert naar die plekken waar ze zo nodig is.