Manjaro
Image default
Management

MSC international business management

Onze MSc in International Business Management bereidt je voor op een grote verscheidenheid aan zakelijke functies in een wereldwijde context, of je nu geïnteresseerd bent in ondernemerschap, wereldwijde innovatie, bedrijfsstrategie, consultancy of multinationaal management. Onze medewerkers en studenten komen van over de hele wereld, met zeer uiteenlopende expertise, waardoor deze MSc een echt internationaal programma is.

 

De opleiding kijkt naar toekomstige trends in het bedrijfsleven, van de veranderende rol van het bedrijfsleven in de samenleving tot de impact die de snel evoluerende technologie heeft op het bedrijfsleven in een wereldwijde context. Wij leiden u op om mobiel te zijn op verschillende markten in hoogtechnologische, kennisintensieve industrieën; flexibel te blijven ten aanzien van technologische veranderingen en een internationale kijk te behouden terwijl de wereld evolueert.

 

Je leert over de manier waarop bedrijven zich kunnen aanpassen aan nieuwe uitdagingen, van het belang van duurzaamheid in het licht van de klimaatverandering tot de opkomst van robotica en het internet der dingen.

 

Gevestigd in University Square Stratford, dicht bij de commerciële en financiële centra van de City of London en Canary Wharf, profiteert u van fantastische faciliteiten in een speciaal gebouwde leeromgeving.

 

De opleiding is ontworpen om aan te sluiten bij mensen met verschillende achtergronden, dus je hoeft geen specifieke academische of werkervaring te hebben. Tijdens de opleiding ontwikkel je cruciale analytische, onderzoeks- en communicatievaardigheden terwijl je samen met je medestudenten aan projecten werkt en je eigen originele onderzoek uitvoert. Ons persoonlijk begeleidingsprogramma geeft je ook toegang tot academisch advies op maat en spannende kansen in de industrie.

 

WAT JE ZULT LEREN

Big business is groot nieuws en door deze cursus bij ons te volgen, leer je de feiten achter de krantenkoppen kennen.

 

Als masterstudent zult u uw vermogen om kritisch concepten en kwesties in het internationale bedrijfsleven te analyseren aanscherpen door het bestuderen van de nieuwste denkwijzen en onderzoeken terwijl u de echte bedrijfspraktijk onderzoekt aan de hand van casestudy’s van wereldwijde bedrijven.

 

Het grootste deel van de cursus bestudeer je kernmodules om je kennis te verdiepen over het beheer van middelen, innovatie, supply chains, strategie, leiderschap, verandermanagement, marketing en onderzoek. 

 

U kunt kiezen voor een proefschrift of u kunt een aanvullende module bestuderen en een managementrapport opstellen op basis van onafhankelijk onderzoek. Of je maakt het businessplan voor je nieuwe onderneming. 

 

Tijdens je verblijf bij ons leer je hoe je informatie en gegevens uit allerlei bronnen kunt verzamelen en analyseren om je begrip en inzicht te vergroten in de onderwerpen die je bestudeert.

 

We herzien en ontwikkelen onze cursussen en modules voortdurend om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met de eisen die de sector en de industrie stellen aan afgestudeerde vaardigheden. Cursusstructuur, modules en opties zijn onderhevig aan verandering.

 

HOE JE ZULT LEREN

Als postdoctorale student wordt van u verwacht dat u zelfstandig werk en onderzoek uitvoert, ondersteund door onze ervaren internationale bedrijfsacademici. Wij zullen u voorzien van de tools en methoden, met inbegrip van een online portal, om toegang te krijgen tot zakelijke databases, echte industrie cases en andere studiebronnen.

 

Naast privéstudie heb je veel contact met ons team van docenten, waarbij je leert via een mix van lezingen, seminars, workshops en gastsprekers. De internationale zakenwereld denkt in projecttermen, en dat doen wij ook.

 

Het onderzoek van onze medewerkers wordt organisch geïntegreerd in hun lessen. Dr. André Slowak heeft bijvoorbeeld gepubliceerd over milieubeleid in China en werkt nog steeds samen met collega’s aan duurzaamheidsinnovatie in het VK, Duitsland, India en China. Dr. Qingan (Angus) Huang is geïnterviewd door de Financial Times voor zijn nieuwste strategieonderzoek en onze teamleden presenteren op toonaangevende conferenties – zoals de Academy of Management – over de hele wereld, of dat nu in China of de Verenigde Arabische Emiraten is.

 

Wat heb jij hieraan? Goede carrières zijn gebouwd op projecten in de echte wereld en een brede portfolio van relevante ervaring. Niets is belangrijker dan een coach die een expert is in internationaal zakendoen en ook echt geïnteresseerd is in jouw studietraject. We hebben een persoonlijk begeleidingsprogramma en stellen casestudy’s uit het bedrijfsleven samen. We bieden je ook een aantal ondersteunende diensten aan op het gebied van bedrijfsontwikkeling via het UEL Knowledge Dock. Inzetbaarheid is meer dan een modewoord – we bieden je direct netwerkmogelijkheden die aansluiten op de modules die je daadwerkelijk bestudeert, en die je concreet voorbereiden op je volgende carrièrestappen.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/