Manjaro
Image default
Management

National institute of business management

National Institute of Business Management (NIBM) is de belangrijkste Business School in Sri Lanka. Wij volgen de wereldwijde trends op de voet en werken onze producten voortdurend bij om aan de behoeften van vandaag te voldoen. In de loop der jaren hebben wij onze identiteit ontwikkeld en hebben wij bewezen een leider te zijn op het gebied van managementopleiding en onderwijs. Wij hebben duizenden mensen in staat gesteld een betere toekomst voor zichzelf te creëren.

 

Het NIBM bestaat al 53 jaar en werd in 1968 opgericht onder het Ministerie van Industrie en Wetenschappelijke Zaken in samenwerking met het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties als een agentschap voor de uitvoering van de programma’s van de IAO.  Vervolgens werd het bij een wet van het Parlement omgevormd tot het National Institute of Business Management (Wet nr. 23 van 1976 inzake het Nationaal Instituut voor Bedrijfsmanagement). Deze wet werd op een aantal punten gewijzigd bij Wet nr. 28 van 1991.

 

Het NIBM, dat als statutaire instelling onder het ministerie van Skills Development, Vocational Education, Research & Innovation valt, is een onderwijsinstelling in de overheidssector. Wij zijn een zelfvoorzienend, internationaal erkend, door de UGC erkend instituut dat graden toekent. Vanaf 2009 hebben wij de Merit Award gewonnen bij de uitreiking van de National Quality Awards en daarnaast heeft NIBM ook het ISO – 9001-2008 normcertificaat ontvangen.

 

ONZE DOELSTELLINGEN

Het verstrekken van kwaliteit Business Management onderwijs en instructies in aanverwante disciplines voor degenen die professionele kennis en kwalificaties.Develop Managerial en toezichthoudend personeel competenties van organisaties zowel in de publieke en private sector door middel van goed gestructureerde trainingsprogramma’s.Train en op te leiden werkende professionals voor creatieve en effectieve deelname aan het management.Faciliteren van de verbetering van de productiviteit in organisaties door middel van onderwijs en trainingsprogramma’s. Managementconsultancy en adviesdiensten verlenen aan organisaties in de overheids-, publieke en particuliere sector bij het vaststellen van prestatienormen en het optimaliseren van de bijdrage van het menselijk potentieel aan de groei van de organisatie.Taalonderwijs verzorgen om de communicatie en het begrip tussen gemeenschappen te verbeteren en om de burgers in staat te stellen aansluiting te vinden bij een geglobaliseerde wereld.Trainingen verzorgen om ‘Onderwijs voor Innovatie’ te vergemakkelijken.

 

ONZE DOELSTELLINGEN

Het ontwikkelen van Managers en Toezichthouders van industriële en commerciële ondernemingen zowel in de publieke als in de private sector.Het trainen en opleiden van professionals voor creatieve participatie in management.Het verlenen van specialistische diensten op het gebied van management, het vaststellen van prestatienormen en het verbeteren van de productiviteit.Het verrichten van andere activiteiten voor het optimaliseren van de menselijke bijdrage voor prestatieontwikkeling.Het verrichten van onderzoek en het verzamelen van gegevens over aspecten van management en relevante sociaal-economische verschijnselen voor een betere waardering van de omgeving. Het verlenen van managementinformatiediensten aan externe organisaties en het opleiden van personeel op IT-gebied.Het aanbieden van consultancydiensten aan het bedrijfsleven ter verbetering van hun systemen, procedures en processen, het assisteren bij hun planningsproces en in het algemeen het helpen bij hun inspanningen om het hoofd te bieden aan de bedreigingen die uitgaan van de veranderende omgevingsfactoren.Het vergemakkelijken van de verbetering van de productiviteit in organisaties door middel van onderwijs- en opleidingsprogramma’s.

 

ONS KWALITEITSBELEID

Het kwaliteitsbeleid van National Institute of Business Management is als volgt.

 

Wij bij National Institute of Business Management zullen onze klanten verblijden door het aanbieden van de hoogste kwaliteit Degree, Hoger Diploma, Diploma en Certificaat niveau programma’s om te voldoen aan nationale en internationale standaard, academische en corporate sector specifieke eisen en verwachtingen. 

 

Om dit te bereiken onderhouden we een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de internationale ISO 9001:2015-normen.

 

Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, zijn we toegewijd aan;

 

Uitblinken in het aanbieden van het beste op vaardigheden gebaseerde hoger onderwijsVoldoen aan snelheid en kwaliteit van diensten tegen de meest concurrerende kostenContinu innoveren en verbeteren van onze producten & diensten

Om de hierboven vermelde verwachtingen te bereiken, zullen wij;

 

SMART-doelstellingen opstellen en implementeren om onze marketing, klantenbeheer, inschrijvingen, cursusontwerp en -ontwikkeling, academische ondersteuning, academische lessen, bibliotheek, examens en toekenningsprocessen tijdig te controleren en te verbeteren volgens wereldwijde academische normen.Ervoor zorgen dat de infrastructuur en studieomgeving bevorderlijk is met state-of-the-art technologie.Ons afstemmen op de meest competente consultants die beschikbaar zijn in de industrie, die academisch en professioneel gekwalificeerd zijn. Ontwerp en implementeer goed gestructureerde opleidingsprogramma’s om de competenties van al onze academische / niet-academische personeel te ontwikkelen.Sustain onze organisatie capaciteit door middel van tijdige reacties op alle risico’s en kansen die zich voordoen in de interne en externe context en onder onze belangrijkste stakeholders.Maintain en verbeteren van de effectiviteit van ons Quality Management System (CMS) Voortdurend.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/