Manjaro
Image default
Bedrijven

Overal een veilige en rustige plek voor de hond

Is uw hond vaak onrustig in een vreemd huis of vreemde omgeving. Iets wat zou kunnen helpen is bijvoorbeeld het nemen van een bekend iets dat en waar hij zich veilig voelt. Een knuffel of deken die ruikt naar zijn bekende omgeving kan al erg helpen. Maar om wat groter te denken kunt u bijvoorbeeld een hondenmand aanschaffen. Deze hondenmand kan overal naar toe worden meegenomen. Zo heeft de hond overal en altijd zijn eigen plek om tot rust te komen. In de hondenmand kan de hond dan heerlijk tot rust komen.

Verschillende hondenmanden

Om je hond extra te verwennen kan u ook een zelfverwarmende hondenmand aanschaffen. Een zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmand is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De hondenmand komt met een folielaag aan de buitenkant. Dit zorgt ervoor dat de lichaamswarmte van uw hond wordt gereflecteerd. Samen met de wanden van de hondenmand zorgt dit ervoor dat uw hond warm blijft. Dit is vooral erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Naast zelfverwarmende hondenmanden zijn er ook orthopedische hondenmanden. Deze hondenmanden zijn gemaakt van geheugenschuim, dit staat ook wel bekend als memory foam, een speciale vulling die zich aan de vorm en lichaamstemperatuur van uw hond aanpast. Mede door dit schuim wordt het gewicht van uw hond evenredig verdeelt om de druk op de wervelkolom en gewrichten te verlagen. Zo’n orthopedische hondenmand is erg geschikt voor ouderen, senioren honden, zeer actieve en grote honden en honden die herstellende zijn. Naast de orthopedische en zelfverwarmende hondenmanden zijn er ook anderen hondenmanden. Heerlijke zachte, comfortabele hondenmanden die gemaakt zijn van verschillende materialen. Alle hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kan u makkelijk de juiste hondenmand vinden voor uw hond.

Verschillende opties voor hondenmanden

Bij het kiezen voor een hondenmand kan er bij medpet op verschillende gebieden worden geselecteerd. Zo is er een grote verscheidenheid aan merken waaruit gekozen kan worden. De belangrijkste filters blijft toch wel de grootte van uw hond. Dit bepaalt voornamelijk welke hondenmand het best is voor uw hond. De rest van de keuze kunt u dan laten afhangen van uw persoonlijke voorkeuren voor kleur, materiaal en vorm. De meeste hondenmanden zijn daarbij voorzien van een anti-slip onderzijde. Dit zorgt ervoor dat het hondenkussen niet verschuift, wat weer zorgt voor extra veiligheid. Zo kan de hondenmand niet onder de hond vandaan glijden. De hoes van de hondenmand is vaak afneembaar en kan hierdoor worden gewassen in de wasmachine. Dit is erg handig als de hondenmand niet meer fris ruikt. Een wasbeurt kan er dan voor zorgen dat de hondenmand er weer als nieuw uitziet.