Manjaro
Image default
Bedrijven

Redenen voor het kiezen Super Hard Slijpen Gereedschap

Redenen voor het kiezen Super Hard Slijpen Gereedschap. written by: smartex Wat moet je doen als het slijpen aantal harde grondstoffen zoals stenen materialen, halfgeleidermaterialen, beton, non-ferro metalen, roestvrij staal en ga zo maar door? Is het juist om nog te gebruiken gemeenschappelijke slijpen gereedschappen die op grote schaal worden gebruikt om een ​​aantal grondstoffen met een lage intensiteit te malen, zoals massief hout, paneel, plastic, aluminium en ga zo maar door? Nee, niet dergelijke slijpgereedschappen gebruiken, omdat aan de ene kant, de snijkwaliteit kan niet worden gegarandeerd in de meeste gevallen zeer slecht anderzijds handen moet de levensduur van dergelijke gemeenschappelijke slijpgereedschappen als verkort gebruikt snijden super harde materialen. Hier meer informatie over rvs slijpen en ruwheidswaarde.

Het lijkt erop dat er te veel nutteloze woorden in dit artikel hierboven, omdat na het lezen van het, je weet nog steeds niet hoe om te gaan met het, dank voor uw geduld, en de oplossing is hier dat het tijd is om super hard slijpen gebruiken gereedschappen die zijn gemaakt van super hard slijpen materialen. Drie voordelen over zulke super hard slijpen gereedschappen worden hieronder gentroduceerd.

Ten eerste, zowel de vorm en grootte van de super hard slijpen tools zijn specifiek ten opzichte van de gewone degenen, en dan bij het gebruik ervan, zou de verandering langzaam zijn, daarom is het gunstig voor slijpwerkzaamheden. Op dezelfde tijdstippen, gedurende het gehele maalproces, hoef je niet te veranderen slijpschijf vaak, in feite dat is meer lastig, zodat veel tijd gered zouden worden. Als sommige onderdelen met een hoge nauwkeurigheid slijpen eisen moeten worden geslepen, waarom niet naar de super hard maalwerktuigen kiezen, ik ben er zeker van dat het zou uw verstandige keuze zijn.

Tijdens een dienst cyclus, moet super hard slijpen gereedschap niet worden hersteld, met name voor het slijpen van gereedschap gemaakt van hars bindmiddel. Hierdoor zou de werkende toestand sterk worden veranderd.

Ten tweede, zelfs na een lange tijd slijpen, de scherpte van de super hard slijpen tools kunnen nog steeds worden gehouden, omdat het malen van kracht is beperkt dus elke keer. Op deze wijze niet alleen de nauwkeurigheid en de afwerking van slijpmiddelen worden verbeterd, maar ook het energieverbruik van machinegereedschappen wordt verlaagd.

Ten derde, anders met de gemeenschappelijke slijpen gereedschappen, er is een lage snijden temperatuur bij het gebruik van super hard slijpen gereedschap om te werken, en met zo’n voordeel, slijpen materiaal slijpen conditie op het oppervlak moet worden verbeterd, bijvoorbeeld, zou er geen enkele brandende voorwaarde zijn, kraken , structuur veranderd conditie en andere vreselijke situaties, dan zijn deze componenten zou een langere levensduur hebben.

https://vangeenen.nl/