Manjaro
Image default
Bedrijven

Ontstoppingsdienst

Een tijd geleden kreeg ik te maken met een verstopping in één van de leidingen van mijn woning. Ik zocht op internet naar een ontstoppingsdienst, maar het bleek niet eenvoudig te zijn om iemand te vinden die snel kon langskomen om het probleem te verhelpen. Toen kwam ik op de website terecht. Ik zag de slogan “Klik en bel. Direct geholpen!”, dat zag er al goed uit.

Ik kon meteen de tarievenlijst raadplegen en dat gaf me ook al een geruster gevoel, want ik had geen zin om een torenhoge rekening te betalen. Ik belde het nummer van Vako Ontstoppingsdienst en kreeg meteen een vriendelijke medewerker aan de lijn die beloofde om snel een vakman langs te sturen. Ik wachtte even thuis en zoals beloofd stond er al snel iemand aan de deur. Het probleem werd bekeken en er werd onmiddellijk een oplossing voorgesteld, die ongeveer een uurtje in beslag zou nemen.

De man die langskwam vertelde dat de meeste verstoppingen binnen het uur verholpen kunnen worden, en dat het daarom niet zo moeilijk is om vooraf een prijsbepaling te geven. Omdat het team van Vako Ontstoppingsdienst verspreid is over heel Vlaanderen, moeten er geen extra verplaatsingskosten aangerekend worden en kan er ook altijd snel iemand ter plaatse zijn. Handig om te onthouden voor de toekomst, mocht ik nog eens een probleem ontdekken. Binnen het uur was de verstopping in mijn woning inderdaad weggewerkt, zonder extra kosten of moeilijkheden. De plaats van de werken werd netjes opgeruimd en ik was snel van mijn probleem af!

https://www.vako.be/