Manjaro
Image default
Bedrijven

Weinig ruimte voor flexibiliteit?

Bij het ene werk krijg je net wat meer vrijheid dan bij het andere. Je zult zelf de plannen of de planning moeten maken. Bij andere banen zit je misschien aan een strakker rooster en is er niet veel ruimte voor flexibiliteit.

 

Goed kunnen plannen is van groot belang wanneer je meer vrijheid en verantwoordelijkheid hebt. Als je een deadline moet halen, hoe ver die ook nog in de toekomst is, je zal ervoor moeten plannen. En al dat plannen kan je veel tijd gaan kosten. Vooral als het niet een van je sterkere eigenschappen is. Daarnaast moet je de planning ook constant blijven onderhouden.

 

Een probleem met het plannen is dat er nog steeds veel onverwachte gebeurtenissen kunnen plaats vinden die je onmogelijk in kunt plannen. Sommige dingen weet je niet eens dat je deze moet verwachten. Dit kan je plannen dus goed in de war gooien. Probeer daarom zoveel mogelijk gebeurtenissen die je kunt verwachten van te voren op te lossen.

 

Een simpel voorbeeld zijn telefoongesprekken. Sommige zijn gepland, maar velen kun je geen rekening mee houden. Je kan natuurlijk niet weten wanneer een nieuwe klant belt. Je kunt ze daarom ook nooit negeren, maar zijn aan de andere kant ook weer niet ontzettend belangrijk. Het is niet alsof je zelf altijd de telefoon moet beantwoorden. Omdat dit een veel voorkomende onderbreking kan zijn is het daarom handig om de telefoon opname uit te besteden. Hiermee voorkom je onderbrekingen.

 

Maar onderbrekingen voorkomen is natuurlijk niet het enigste voordeel wat een telefoonservice u kan bieden wanneer u kiest voor het uitbesteden van de telefoonopname. Je bent dan niet alleen zeker dat de telefoon toch door een antwoordservice wordt opgenomen, ook al zit je zelf in een vergadering. Ook bied het nog wat extra. Dat extra is professionaliteit. De beller zal altijd behandeld worden door iemand met minstens vier jaar ervaring in het vak. Dit geeft een professionele indruk tegenover de beller.

https://www.bizziphone.com/