Manjaro
Image default
Woning en Tuin

SALE bij de Teakspecialist

Je tuin moet er niet alleen prachtig uitzien, je wilt ook graag tuinmeubelen die stevig zijn. Een teak loungeset is robuust, duurzaam en luxueus. Die wil je dus vast graag in je tuin hebben. Heb je al eens op de website gekeken van De Teakspecialist in Naarden. De Teakspecialist heeft in Naarden een prachtige showroom, maar verzendt alle producten ook door heel Europa. Je hoeft je loungset teak alleen maar te bestellen op de website en je hebt de set binnen een week in huis.

De Teakspecialist beschikt over vele jaren ervaring en importeert zelf haar teakhout uit Indonesië. Logisch dus dat er binnen het bedrijf een waardevolle schat aan kennis rondom deze houtsoort aanwezig is. Natuurlijk worden alle producten met duidelijk foto’s op de website getoond. Klik je door op één van de producten, dan wordt extra informatie gegeven. Bijvoorbeeld over het gebruik ervan en natuurlijk vind je dan ook de juiste maten van het product.

Naast een loungeset teak kan je bij De Teakspecialist nog talloze andere tuinmeubels bestellen. Een teak loungebank bijvoorbeeld die op een mooie manier met je loungeset combineert. Maar ook ligbedden, boomstam tafels en parasols maken deel uit van het rijke assortiment dat De Teakspecialist in huis heeft.

Wil je de meubels eerst zelf voelen, kom dan gerust naar onze showroom toe. Je kunt er gratis parkeren en behalve op maandag zijn we elke dag van de week geopend. Tot ziens! En, kom snel, want de uitverkoop is begonnen…en op=op!

https://www.deteakspecialist.nl/