Manjaro
Image default
Eten en drinken

Kerst vieren bij Restaurant De Kommensaal

Het weer wordt al guurder, het blad valt van de bomen en de dagen worden korter. Dat betekent dat de wintertijd nadert, maar ook de feestdagen en niet te vergeten de Kerst. Bij Restaurant De Kommensaal wordt al vroeg gewerkt aan hét diner van het jaar: het Kerstdiner. De voorbereidingen beginnen vooral met proeven en kokkerellen met paddenstoelen en kruiden die volop te plukken zijn in de herfst. Want dat is waar ze bij De Kommensaal op gericht zijn: verse streekproducten rechtstreeks van de boer op het bord. En dat het hele jaar door.

Een unicum: Kerstavond geopend

Daar waar je op straat een speld kunt horen vallen op Kerstavond, zal het bij De Kommensaal juist gezellig druk zijn. Voor het eerst zijn zij niet alleen op beide Kerstdagen geopend, maar dit jaar ook op Kerstavond. Een prachtig 4 of 5 gangen diner staat er op de kaart met de lekkerste gerechten. Het wordt niet alleen culinair genieten, maar ook de ambiance zal een steentje bijdragen aan het Kerstgevoel. Prachtig gedekte tafels, sfeervolle kerstversiering en passende muziek zijn slechts een paar voorbeelden van wat u mag verwachten bij De Kommensaal.

Op beide Kerstdagen Kerstbrunch en Kerstdiner

Als u een liefhebber bent van een brunch, dan zal u niet vaak zo’n weldadig aanbod vinden als op de Kerstdagen bij De Kommensaal. Warme en koude gerechten wisselen elkaar af en de brunch wordt afgesloten met een Grand Dessert. ’s Avonds kunt u een tafel reserveren voor het Kerstdiner of de proeverij; een 4 of 5 gangen menu waar u per gang diverse kleine gerechtjes krijgt geserveerd. Ideaal voor de lekkerbekken die alles willen proeven. Op de wijnkaart staan prachtige wijnen en mooie arrangementen perfect aansluitend bij het Kerstmenu. Bent u geïnteresseerd, neemt u dan snel contact op in verband met een beperkt aantal tafels.

http://www.de-kommensaal.nl