Manjaro
Image default
Beauty en verzorging

Schakel deze kliniek in voor borstchirurgie of om uw borsten te laten vergroten

Clinic 12B is een kliniek die gespecialiseerd is in borstchirurgie of borstheelkunde. Als u op zoek bent naar een plastisch chirurg in Antwerpen om bijvoorbeeld uw borsten te laten vergroten, is dit het adres waar u best kunt gaan aankloppen. Dankzij de diversiteit aan gespecialiseerde artsen kunnen zij u van dienst zijn op het gebied van esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie. Het team van deskundige chirurgen heeft al een jarenlange ervaring opgedaan en kan u dus de beste zorgen bieden op vlak van borstchirurgie, maar ook op andere gebieden van plastische chirurgie.

Een borstvergroting met prothesen

Wanneer u uw borsten wilt laten vergroten, zit u zeker goed bij Clinic 12B. Hier vindt u gegarandeerd een specialist die u de beste zorgen kan bieden wat betreft borstchirurgie. De kliniek is bovendien gespecialiseerd in borstvergroting en borstimplantatie of augmentatieve mammoplastiek. De arts zal bij een borstvergroting gebruik maken van prothesen die worden ingebracht om extra volume te creëren in uw borsten. De insnede voor deze ingreep wordt ter hoogte van de tepel, oksel of onder de borst gemaakt, zodat deze niet al te zichtbaar is. De prothesen worden bovendien achter de borstspier geplaatst, om het risico op kapselvorming zo klein mogelijk te houden. De implantaten die gebruikt worden wanneer u uw borsten wilt laten vergroten bestaan altijd uit een buitenwand van siliconen. De inhoud kan bestaan uit silicone of een fysiologische zoutwater-oplossing. Meestal is de vorm van zo’n prothese rond en soepel voor een mooi en natuurlijk effect. Er bestaan echter ook implantaten met een voorgevormde vorm, wat soms voor een mooier maar minder natuurlijk resultaat kan zorgen. Tot slot kan het oppervlak van dit implantaat glad of ruw zijn. Het ruwe oppervlak zorgt minder snel voor kapselvorming en heeft dus de voorkeur in deze kliniek.

Hoe gaat de ingreep in z’n werk?

Alle vormen van borstchirurgie gebeuren bij Clinic 12B onder volledige narcose. Ook wanneer u uw borsten wilt laten vergroten zal dit dus onder volledige narcose gebeuren. De ingreep duurt ongeveer één uur en nadien mag u gewoon weer naar huis. De nazorg bespreekt u best met uw arts. Als u nog vragen heeft kan u altijd contact opnemen met de praktijk.

https://www.clinic12b.be/borstvergroting