Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Slippen: online tekstlessen

auto opkopers limburg

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Stel je voor dat je onverwachts op de weg rijdt en plotseling merkt dat je auto slipt. wat doe je? U kunt hard remmen en aan het stuur trekken. Dit is een natuurlijke reactie, maar in feite doe je iets dat je niet mag doen. Wat u moet doen als uw auto glijdt, leest u in onze online cursus snelschuiven. Er zijn verschillende redenen om te beginnen met uitglijden. Als de besturing onvoldoende is of de voorwielen slippen, vergrendelen de voorwielen en glijdt uw auto uit de bocht. In het geval van een omkantelen of slippen van het achterwiel, zal de achterkant van de auto proberen de voorkant in te halen. Als je merkt dat je uitglijdt, probeer dan de auto opnieuw te besturen. Dit leer je allemaal in onze steno-cursus.

Rem niet plotseling

Het laatste dat u moet doen – of beter helemaal niet kunt doen – is om de remmen te gebruiken wanneer u begint te slippen. Als u dit doet, worden de wielen vergrendeld en verliest u de controle volledig. Welnu, de boom waarop je bent gegleden, is bijna onvermijdelijk.

Gas los

Als het begint te slippen, laat dan onmiddellijk het gas ontsnappen. Hierdoor komt er meer druk op de voorwielen, waardoor je auto automatisch meer grip krijgt. Als u extra gas geeft, glijdt u niet meer weg.

Koppeling intrappen

Hiermee kunt u tijdens het slippen op de koppeling trappen. Op deze manier kunnen de wielen vrij bewegen en kun je langzaam draaien om de skid te beëindigen.

Rustig sturen

Het voelt onnatuurlijk aan, maar als je auto in de voorwielen glijdt en naar links glijdt, moet je ook naar links draaien. Op deze manier krijgen de banden meer grip en kun je de auto weer in de goede richting draaien. Trek niet met geweld aan het stuur als u uitglijdt. Als u dit doet, blijft de auto zelfstandig rijden en wordt het alleen maar moeilijker te besturen. Als de achterwielen slippen, moet je rustig draaien.

Kijk niet naar het gevaar

blijf kalm. Begint u in een bepaalde richting te glijden? Richt je hier niet op, maar kijk waar je heen wilt. Als je naar de bomen langs de weg blijft staren, ben je er zeker.

Het bovenstaande crashproces is een goede theoretische basis, maar het is nog steeds moeilijk voor te stellen hoe je in het echt zult reageren. Door theorie in de praktijk te brengen, wint u vertrouwen wanneer u begint te slippen en gaat u natuurlijker reageren. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen kunt u zelfs kortingen krijgen op autoverzekeringen als u de antislipcursus volgt. De verzekeringsmaatschappij constateerde dat het verlies veroorzaakt door degenen die de diatraining volgden, met 25% werd verminderd. Met de juiste kennis kunt u niet alleen ongelukken en autoschade voorkomen, maar ook geld besparen.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/2de-hands-verkoop/