Manjaro
Image default
Woningen

Tips voor het renoveren van de keuken met een laag budget

Het renoveren van de keuken kost veel geld, ook al is het goedkoop. Met deze 7 slimme trucs kun je de kosten verlagen en toch een geheel nieuwe look aan de keuken geven …

Breng een nieuwe verflaag aan

Nieuwe moderne kleuren kunnen meteen een nieuwe wind in uw keuken blazen. U kunt het gebruiken om een ​​nieuwe look te creëren terwijl u de kosten binnen de perken houdt.

Zorg voor je deur

Als de verf moeilijk of helemaal niet geverfd is, overweeg dan om de keukenkast en de ladedeur te vervangen. Op deze manier hoef je niet de hele kast te demonteren of demonteren, je kunt toch geweldige resultaten behalen. Hetzelfde uiterlijk en minder kosten.

Kies open planken

Als de oppervlaktedecoratie niet genoeg is om uw keuken op te frissen, kunt u overwegen om open planken te gebruiken. Ze nemen slechts een klein deel van de kast in, maar kunnen perfect worden vervangen. Je hoeft immers alleen te betalen voor de materialen op de plank, niet voor de hele kast.

Demonteer de oude keuken

Het kost wat tijd om de keuken te verlaten. Als u dit werk zelf doet, kunt u veel besparen. Dit is niet de veiligste taak, dus in principe zou iedereen het moeten kunnen. Houd familie en vrienden bij elkaar en maak het waar.

Gebruik gerecyclede materialen

Gerecyclede of eerder gebruikte materialen, materialen die al in showrooms worden gebruikt: ze kunnen u veel geld besparen. Door verstandig te kopen, kunt u waar voor uw geld krijgen. Als u tweedehands apparaten koopt, controleer dan of ze werken voordat u ze koopt, en meestal wordt er geen garantie gegeven.

Kies een houten aanrecht

Wil je dat het schoon en goedkoop is, dan is er geen betere keuze dan een houten snijplank als aanrecht. Makkelijk schoon te maken en betaalbaar. Je kunt ze zelfs vinden bij IKEA. Houten aanrechtbladen moeten twee keer per jaar worden geolied, maar vereisen niet veel onderhoud.

Behoud structuur

De kast bevindt zich op een andere plaats en de muren moeten worden verplaatst: dit alles verhoogt de kosten. Structurele engineering kost geld. Door de keukenstructuur ongewijzigd te houden, kunnen de kosten worden verlaagd en kan er meer worden geïnvesteerd in wat er echt toe doet.

https://be.propenda.com/keyword/eetkamer.html