Manjaro
Image default
Woningen

Soms loont het om uw huis snel te verkopen

Gaat u een huis verkopen, dan neemt dit vaak aardig wat tijd in beslag. Een makelaar inschakelen, bezichtigingen, nog wat administratie, … Al snel bent u enkele maanden verder. Het is echter mogelijk om uw huis te verkopen zonder makelaar en toch snel een voorschot te ontvangen. Door te werken met een partner als Sneluwhuisverkopen.be, die uw woning opkoopt, bespaart u heel wat tijd.

Eén bezoek en de verkoop kan rond zijn

De voorbije jaren zijn er een heel aantal spelers op de markt gekomen die zich hebben gespecialiseerd in het opkopen van woningen en gronden. Deze bedrijven zien potentieel in de woning, de ligging of willen er een nieuw project realiseren. Vaak gaat het om zusterbedrijven van projectontwikkelaars, maar er zijn ook andere spelers aan wie u uw huis kunt verkopen. Het mooie aan een verkoop aan deze bedrijven is het feit dat er slechts één bezoek nodig is. Na dit bezoek wordt er al dan niet een bod overgemaakt en kunt u uw huis verkopen.

Voordeliger dan werken met een makelaar

Een huis verkopen zonder makelaar scheelt aardig wat kosten. Bovendien moeten er geen mensen op bezoek komen, waardoor u al snel enkele weken aan tijd wint. Zeker wanneer u snel een voorschot nodig heeft, kan dit belangrijk zijn. Werkt u met een bedrijf samen, dan staat het voorschot razendsnel op uw rekening en kunt u verder. Bovendien wordt u ook op heel wat andere vlakken ontzorgd. Zo nemen ze de hele administratie van u over. Er zijn aardig wat attesten die in orde gebracht moeten worden en daar helpen ze u bij. Deze bedrijven hebben ook mensen in dienst die u eventueel helpen verhuizen, een nieuwe woning zoeken en meer. Kortom, niet enkel wint u tijd wanneer u uw huis aan ze verkoopt, u heeft er ook minder werk mee.

Uw huis verkopen zonder makelaar is altijd volwaardig alternatief

Is een huis verkopen zonder makelaar dan de beste optie? Wel, een makelaar heeft voor sommige mensen zeker nog zijn waarde. De inkopende bedrijven mogen dan wel interesse hebben in heel veel panden, ze kopen niet elk pand. Makelaars vallen zeker nog niet weg te denken, al kan u uiteraard ook zelf uw woning verkopen. Vandaag de dag is dat niet meer zo moeilijk als u de juiste speler kiest om uw huis snel aan te verkopen.

https://www.sneluwhuisverkopen.be