Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Verkoeling is belangrijk

De komende tijd wordt het enorm warm in Nederland. Er komt een grote hittegolf onze kant op en daardoor zullen temperaturen kunnen oplopen tot 37 graden. Voldoende verkoeling is dus belangrijk.  Wij geven je enkele tips om je koel te houden tijdens deze hoge temperaturen.

Voldoende afkoeling

Tijdens deze temperaturen is het enorm belangrijk om koel te blijven.Hierbij kun je denken aan zwemmmen in een zwembad, meer of de zee. Via deze manier zorg je niet alleen voor afkoeling, maar verbeter je ook resistentie tegen warmte. Geen plannen om naar het zwembad te gaan maar ga je in plaats daarvan lekker genieten in je tuin? Zorg hier voor voldoende verkoeling en dat je alles in de buurt hebt. Denk hierbij aan een tuinslang of zelfs een douche. Solar douches zijn perfect voor deze soort afkoeling. Je kunt ze gemakkelijk instaleren en gebruik ervan maken.

Voldoende afwisseling

Ga niet de hele dag in de zon zitten maar ga ook eens  in de schaduw zitten. Zo voorkom je complicaties en verminder je de kans op verbranding of een zonnesteek.Het wordt prachtig weer en dan heb je misschien de neiging om zoveel mogelijk in de zon te blijven. Kijk uit want te lang in de zon met deze temperaturen kan ervoor zorgen dat je een zonnesteek op loopt. Dit wil je echt voorkomen, want het hebben van een zonnesteek is niet fijn. Niet alleen ben je dan verbrand , je kunt namelijk ook er flink ziek van worden en enkele dagen plat liggen. Zou zonde zijn van je vakantie toch? Voorkom dit en wissel je zonuren dus af. Hiermee bedoel ik dat je niet de hele dag in de zon moet zitten.

 

https://outathome.be/product-categorie/water/solar-douches/