Manjaro
Image default
Dienstverlening

Beweging is en blijft belangrijk

Met de komst van corona zien we dat er een aantal dingen worden gesloten waar we niet meer naar toe kunnen. Dit zorgt ervoor dat we meer thuiszitten. Dat terwijl het eigenlijk juist goed is om te blijven bewegen. Beweging zorgt er namelijk voor dat jij als mens je immuunsysteem verstrekt. Het is hetzelfde immuunsysteem wat ervoor moet zorgen dat jij als mens je goed kunt weren tegen het virus.

Vergeet niet je ogen te blijven trainen

Kies er dus voor om lekker te gaan hardlopen. Dit is natuurlijk het beste wanneer je dit zou doen in de buitenlucht. Dit zorgt er namelijk voor dat je frisse lucht inademt. Bovendien is het voor je ogen ook belangrijk om niet altijd binnen te zijn. Zo moet je er namelijk voor zorgen dat je minstens twee uur per dag naar dingen op grote afstand kijkt. Het vele binnen zitten zorgt er voor dat we veel naar telefoons, tablets en computers kijken. Ook Netflix op de TV draagt hier aan bij. Hierbij zit je dan kort op deze schermen wat er voor zorgt dat je ogen te zeer wennen aan het kijken op de korte afstanden. Scherp kijken op lange afstanden wordt hierbij dus te weinig getraind. Het thuiswerken en thuiszitten zorgt er dus ook, naast fysieke klachten, voor dat onze ogen achteruit gaan.

Hardlopen, wielrennen of mountainbiken

Kies er dus bijvoorbeeld eens voor om lekker te gaan hardlopen. Dit kun je doen in de omgeving van jouw huis. Er zijn namelijk meestal wel wat mooie plekjes in de buurt waar je dat fijn kunt doen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om lekker met de racefiets of de mountainbike op pad te gaan. Dit kun je natuurlijk ook samen doen. Let er dan wel even op dat je de afstand houdt vanwege het virus. Een goede mountainbike of racefiets zijn erg duur. Als je er dan een gaat kopen dan heb je er ook wel wat aan. Daarbij komt dat je ook altijd kunt kiezen uit diverse leningen. Die leningen zorgen er dan voor dat jij kunt genieten van die nieuwe Cube of Canyon racefiets of mountainbike.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/voertuig-mobiliteit/fiets/