Manjaro
Image default
Particuliere dienstverlening

Breng uw dier onder in een gecertifieerd dierenpension in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een kwalitatief dierenpension in Oost-Vlaanderen? Ga eens langs bij pension De Ark in Lochristi, nabij Gent. Eigenaars Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bijhouden en verzorgen van huisdieren. Zowel honden als katten zijn van harte welkom. Het pension is gedurende het hele jaar geopend, met uitzondering van het jaarlijks verlof in oktober. Wanneer dit precies valt, verschilt van jaar tot jaar. Neem contact op met de eigenaars voor meer informatie.

Modder behoort tot verleden tijd dankzij het ingenieuze grasmattensysteem

Als gecertifieerd dierenpension in Oost-Vlaanderen voldoet De Ark aan strenge veiligheids- en hygiëneregels. De verblijven worden regelmatig gereinigd en krijgen na iedere logé een grondige ontsmettingsbeurt. Elke kennel bestaat uit een betonnen vloer met verschillende slaapplekken zoals kussens, dekens en manden. De buitenruimtes zijn allen voorzien van kunstgras. Dit type gras zorgt ervoor dat ieder dier elke keer opnieuw kan genieten van een propere grasmat. Ook bij regenweer kunnen de dieren zonder zorgen buiten vertoeven. Het kunstgras is vochtdoorlatend en vormt geen plassen. Op die manier verandert uw geliefde huisdier niet in een modderig varkentje wanneer het pijpenstelen regent.

Een plek waar uw dier zich thuis voelt

Daar waar de honden kunnen genieten van extra buitenruimte, is er voor de katten extra klim- en verstopplezier voorzien. In de verblijven zijn planken, verhoogjes en slaapplekjes geïnstalleerd zodat uw kat zijn favoriete plekje kan uitkiezen. Breng gerust ook een eigen dekentje of mandje mee. Uw kat zal zich hierdoor sneller thuis voelen en minder last hebben van heimwee.

Leer uw dierenopvang kennen

Het dierenpension, gelegen in Lochristi te Oost-Vlaanderen, heeft tijdsblokken waarin u uw dier kunt in- en uitchecken. Wilt u vooraf al een bezoekje brengen aan de kennel? Dat is mogelijk. Op dinsdag-, woensdag- en dondervoormiddag is het pension vrij toegankelijk. Indien u graag wenst langs te gaan op een ander moment, dient u vooraf een afspraak vast te leggen. Dit doet u best door een mailtje te sturen naar info@pensiondeark.be. Mailtjes tot en met 18 uur trachtten ze nog de dag zelf te beantwoorden.