Manjaro
Image default
Aanbiedingen

Cryptocurrency’s voor retailers: drie belangrijke voordelen

Cryptocurrency’s voor retailers: drie belangrijke voordelen

Veel mensen spreken over de vele voordelen die cryptocurrency’s hebben voor consumenten. Je kent het waarschijnlijk wel, de betalingen zijn snel, veilig en anoniem, er is geen bank als tussenpersoon en met crypto’s kun je veel geld verdienen.

Daarnaast worden crypto’s vaak geassocieerd met internet betalingen, maar ook retailers in de hoofdstraat kunnen deze betaaloptie met de klanten delen. Hier lees je over de drie grootste voordelen van cryptocurrency’s voor retailers met een fysieke winkel.

    1. Goedkoop

Retailers gebruiken een pinautomaat om digitale transacties door te voeren voor klanten. Deze automaat moeten worden aangeschaft en voor het gebruik worden kosten in rekening gebracht. Veel cryptocurrency’s hanteren geen transactiekosten en ze kunnen gewoon met een mobiele telefoon en app bediend worden.

Komt er een klant binnen die met crypto wil betalen, dan laat je ze de QR code met je adres scannen en het geld wordt overgemaakt. Geen extra technologie nodig.

    1. Snel

Deze transacties staan dan meestal met bijzondere snelheid al in jouw wallet. Het blijft niet ergens hangen om goedgekeurd te worden en de bank heeft er verder niets mee te maken.

Als een klant iets bij je koopt krijg je het geld dus net zo snel als wanneer je het in briefjes gekregen zou hebben. Dat betekent dat je als retailer nooit achter ligt op de zaken en dat je een groter gedeelte van het geld waar je recht op hebt per direct ontvangt.

    1. Meer klandizie

Crypto’s zijn erg in opmars en er worden steeds meer transacties voltooid met deze digitale valuta. Exchanges zoals Bitvavo.com draaien overuren. Daarom zal je door de mogelijkheid met een bekende cryptocurrency te betalen je klantenbestand en doelgroep vergroten.

Je biedt een andere en opkomende betaalmethode aan en dat wordt altijd gewaardeerd door de gebruikers. En omdat er verder weinig extra kosten aan verbonden zijn kun je altijd een test doen om te zien of het aanslaat. Zo niet, dan is er niets verloren.

 

 

https://123cryptokoersen.nl/