Manjaro
Image default
Beauty en verzorging

Lekker in uw vel tijdens uw menopauze

Iedere vrouw komt in de overgang of menopauze. Iedere vrouw ervaart de overgang anders en ook iedere vrouw heeft andere klachten. Veel gehoorde klachten zijn stemmingswisselingen, opvliegers, hoofdpijn, rusteloze benen, gewichtsschommelingen en slecht slapen. Maar ook huidproblemen zoals eczeem, droge huid of acne komen vaak voor tijdens de overgang.

De klachten die een vrouw heeft tijdens de overgang worden veroorzaakt door schommelingen in de hormoonhuishouding. Vroeger werd er vaak gezegd: “Ach, dat hoort er voor een vrouw nou eenmaal bij”. Gelukkig is er tegenwoordig zeker iets aan uw klachten te doen. Bij van Lennep Kliniek is er een overgangsconsulente werkzaam, Ingrid Kloesmeijer-Koopmans. Zij zal u begeleiden en helpen bij het vinden van een oplossing die past bij u en uw klachten.

Last van klachten tijdens de overgang?

Elke donderdag is de overgangsconsulente aanwezig bij Van Lennep Kliniek in Den Haag. Heeft u klachten rondom de overgang en belemmerd het uw dagelijks leven? Neem dan contact op met Van Lennep Kliniek om een afspraak te maken met de overgangsconsulente. Eerst krijgt u een intake en daarna volgen er twee uitgebreide gesprekken. Tijdens deze gesprekken krijgt u veel persoonlijke aandacht. De overgangsconsulente zal, aan de hand van uw persoonlijke verhaal en klachten, een behandelplan maken en gerichte adviezen geven. U zult zich weer lekker voelen en stralen, dankzij de overgangsconsulente, de cosmetisch artsen en huidtherapeuten bij Van Lennep Kliniek.

Verjongde en strakke huid door de Clearlift laserbehandeling

U kunt voor verschillende behandelingen terecht bij Van Lennep Kliniek. Een van de behandelingen is de veilige en pijnloze Clearlift laser behandeling. De Clearlift laserbehandeling zorgt ervoor dat er nieuw collageen wordt geproduceerd. Hierdoor krijgt u een verjongde en strakke huid. De Clearlift laser zorgt als het ware voor een facelift, maar dan zonder dat de huid beschadigd wordt. Ook is het een goed alternatief voor Fillers en Botox. In 3 tot 6 behandelingen is het resultaat optimaal.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl