Manjaro
Image default
Eten en drinken

Dankzij deze frituur aan huis geniet iedereen van heerlijke frieten

De frituur om de hoek kent u vast, maar wist u dat er ook mobiele frituren bestaat? Zo’n mobiele frituur komt aan huis langs voor feesten en events. De beste frituur aan huis is die Friet & Co uit Brasschaat. Dit bedrijf biedt een professionele frituurwagen en personeel die bij u thuis verse frieten komen bakken. Zo gaan al uw gasten tevreden en met een volle maag naar huis. Wilt u meer weten over de frituur aan huis van dit bedrijf? Lees dan zeker verder!

Trakteer al uw gasten op artisanale frieten

De mobiele frituur van Friet & Co komt in heel België en Nederlands aan huis langs, maar bezoekt ook graag bedrijven. Zo’n mobiele frituurwagen is de perfecte oplossing om al uw gasten te trakteren op een heerlijke maaltijd zonder dat u zelf hoeft te koken. Friet & Co biedt namelijk ervaren personeel dat zorgt voor het bakken en de bediening. Zo geniet u van de leuke tijd zonder zorgen. Uw gasten genieten ondertussen van frieten, snacks en sauzen à volonté volgens de gekozen formule. Elke formule biedt voor een vaste prijs per persoon namelijk frieten, saus en een assortiment snacks aan. Zo zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Bovendien weet u dankzij de vaste prijs op voorhand de kosten om de frituur aan huis te laten komen.

Ontdek meer over de formules

Wilt u een artisanale frituur aan huis of op uw bedrijf langs laten komen? Dan staat Friet & Co voor u klaar in heel België! Op de website van het bedrijf vindt u meer informatie over de verschillende formules en de werkwijze van het bedrijf. Heeft u nog vragen of wilt u informeren naar de beschikbaarheid van de mobiele frituur? Dan kan u rechtstreeks contact opnemen met een van de medewerkers. De contactgegevens vindt u ook terug op de website.