Manjaro
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een online administratie bij deze boekhouder in Turnhout

Digitaal boekhouden kan spannend klinken, want hoe veilig is uw boekhouding online? U bent gewend aan een papieren boekhouding, waarbij u alles op locatie heeft. Dit voelt misschien veilig, maar een papieren boekhouding kent een hoop risico’s. Onverwachte situaties, zoals een brand, waterschade of diefstal, kunnen ervoor zorgen dat u een deel van uw boekhouding verliest. Ook kan simpele slordigheid ervoor zorgen dat een bonnetje verdwijnt of een belangrijk papier kwijtraakt. Een digitale administratie bij een ervaren boekhouder uit Turnhout kent deze risico’s niet.

Veilig online opgeslagen

Uw boekhouding is veilig opgeslagen online. Het online archief met al uw gegevens is opgeslagen op een beveiligde server. Er worden altijd automatisch kopieën van uw administratie gemaakt, waardoor deze op meerdere plekken staan. Mocht er dus iets misgaan op één plek, is er altijd nog een andere plek waar uw gegevens ook staan. Een papieren boekhouding is slechts op één plek en kan dus ook echt voor altijd weg zijn wanneer er schade is. Online hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en raken uw gegevens niet zomaar kwijt.

Beperkte toegang

Wie heeft er allemaal toegang tot uw online administratie? De administratie is goed beveiligd opgeslagen, waardoor alleen mensen met expliciete toegang de boekhouding in kunnen zien. Zelf heeft u altijd toegang tot uw boekhouding, net als uw boekhouder in Turnhout. U kunt ook andere medewerkers toegang geven tot de digitale boekhouding wanneer dit belangrijk is voor hun werk. Dit kunt u helemaal zelf beslissen en uw accountant kan u hier ook in adviseren.

Kies ervoor om tijd te besparen

Een veilige online boekhouding zorgt ervoor dat u een hoop tijd kunt besparen als ondernemer. U hoeft niet langer facturen te printen en deze per post te versturen. Ook hoeft u niet steeds uw papieren administratie naar de boekhouder te brengen. Met hulp van de boekhouder van QFK Tax Accountants in Turnhout, kunt een digitale administratie opzetten en zo meer tijd overhouden voor ander werk.