Manjaro
Image default
Gezondheid

Donkere vlekjes door acne behandelen

Donkere vlekjes door acne behandelen

Acne kan littekens achter laten, maar ook zeker donkere vlekjes. Dit verschijnsel zien we vooral veel bij mensen met een donkere huidskleur. Waardoor dit precies ontstaan is niet helemaal duidelijk, het heeft waarschijnlijk iets te maken met een pigmentverstoring waardoor de melanine in je huid zich ophoopt op één specifieke plek. Soms gaan deze vlekjes vanzelf weer weg, maar in de meeste gevallen blijven deze gewoon altijd zichtbaar.

Wat kan ik er tegen doen?

Donkere vlekjes kun je lichter maken. Dit kan met een speciale pigmentvlekken crème, en dan doel ik niet op de dagcrèmes die verkrijgbaar zijn bij parfumeries. Ik doel wel op crèmes die speciaal ontwikkeld zijn om donkere vlekken lichter te maken. Een crème die hiervoor zorg draagt en tevens verkrijgbaar is in Nederland is Skinlight crème.

Hoe werkt Skinlight?

Skinlight werkt eigenlijk vrij eenvoudig. Je smeert de crème alleen op de donkere vlekjes, dit doe je twee keer per dag gedurende 4-6 weken, of tot wanneer je het gewenste resultaat behaalt hebt. Skinlight cream is zo ontwikkeld dat het voor ieder huidtype geschikt is, en dat je het tevens ook langdurig mag gebruiken. De crème is namelijk PH-neutraal en bevat geen geur.


Skinlight Whitening Treatment

Skinlight ervaringen

Er zijn al heel wat ervaringen van gebruikers online te vinden. De crème bestaat namelijk al enkele jaren en is een veel verkocht product. Je kunt de crème exclusief online bestellen en in één vestiging in Amsterdam. Indien je graag ervaringen met Skinlight wilt lezen, dan kan dit via google, Bol en via de webshop.

 

http://www.gezichtbleken.nl