Manjaro
Image default
Cadeau

Een asdiamant met persoonlijke toets

Bij Soul Gem in Antwerpen kunt u uw dierbare overledene bij u houden in de vorm van een asdiamant. Op die manier hoeft u uw dierbare niet af te geven en kunt u ze laten schitteren als nooit tevoren. Asdiamanten zijn gewone juwelen, maar worden gemaakt met een persoonlijke toets. Dit bedrijf neemt namelijk een kleine hoeveelheid van de as van de overledene en transformeren deze tot een kostbaar juweeltje. U kunt de as verwerken in een diamant en deze aan een ketting hangen of aan een ring plaatsen. Elke asdiamant is met vakmanschap en zorg vervaardigd, waarbij de hoogste kwaliteit en ethische normen worden nageleefd.

Een buitengewone herinnering

Laat bij Soul Gem as verwerken in de vorm van een prachtige diamant en creëer op die manier een blijvende herinnering die de persoonlijkheid van uw geliefde weerspiegelt. Met deze asdiamanten maakt u van de herinnering van uw dierbare iets buitengewoons. Elk persoon is uniek en daarom bieden zij een bijzondere manier om hun nalatenschap te eren. De ervaren edelsmeden werken met u samen om het perfecte ontwerp te creëren en luisteren naar uw verhalen en herinneringen om zo op de juiste manier in het juiste juweel de as te verwerken. Zo kunt u met veel trots uw juweel en verhaal dragen en wordt het toch een tastbare verbinding met u en uw geliefde. Hun juwelen zijn een troost voor iedereen die het nodig heeft.

Bespreek de uiteenlopende mogelijkheden met hen

Bent u op zoek naar een tijdloze herinnering? Dan bent u bij Soul Gem op de juiste plek als u iets bijzonders wilt laten maken. Asdiamanten met een persoonlijke toets bieden een manier om uw geliefde te eren op een manier die echt uniek is. Laat vandaag nog uw as verwerken in een prachtig juweel en bespreek met hen de uiteenlopende mogelijkheden van een asdiamant. Raadpleeg hun contactgegevens op hun website.

https://soulgem.be/as-overledene-verwerken/