Manjaro
Image default
Industrie

Een palletwikkelaar kopen, dat doet u bij deze specialist

Wilt u een pakketwikkelaar kopen? Dan bent u op zoek naar een toestel dat uw producten veilig, vast en beschermd op een pallet kan binden. Deze apparaten wikkelen dozen die op een pallet staan stevig aan elkaar en zorgen ervoor dat deze niet kunnen vallen, beschadigen of niet gestolen kunnen worden. Door een palletwikkelaar te kopen, kunt u rustiger slapen en er zeker van zijn dat uw producten goed aankomen. GilPack uit de omgeving van Antwerpen is dan dé specialist voor u. U kunt daar allerlei verpakkingsmachines kopen, zowel nieuw als tweedehands, en kunnen deze razendsnel bij u afleveren.

De beste toestellen

U weet dat u bij deze specialist kwaliteit ontvangt, want u kunt er de beste palletwikkelaars en verpakkingsmachines kopen van dit moment. De machines zijn automatisch- of semiautomatisch te bedienen met een touchscreen met LED-display. De bediening is gemakkelijk en voor iedereen snel te leren. Besluit u een Lantech palletwikkelaar te kopen bij deze specialist? Kies dan voor één van de nieuwste modellen, want die hebben Pallet-Grip. Deze uitvinding is specifiek bedoeld voor pallets die met niet-rechthoekige goederen worden geladen en waarbij dus niet altijd het hele oppervlak kan worden gebruikt. Met deze Pallet-Grip toevoeging zorgt men ervoor dat ook deze goederen muurvast op uw pallet liggen.

Informeer naar de verscheidene andere opties

U kunt bij GilPack een palletwikkelaar kopen en deze snel ontvangen. Vooral als uw huidige machine ineens defect is geraakt, is dat een groot voordeel. Er gaat dan zo min mogelijk van uw dienstverlening verloren. Bekijk dan ook even de andere verpakkingsmachines die u bij hen kunt kopen. Zo zijn er dozensluitmachines, bag-in-box machines en dekselvormers, allen zowel nieuw- als tweedehands. Met deze machines zorgt u voor een snelle en efficiënte verpakking van uw producten zodat ze netjes op uw pallet geladen kunnen worden. En met uw nieuwe palletwikkelaar weet u dan zeker dat ze veilig onderweg gaan en onbeschadigd op de bestemming worden afgeleverd.