Manjaro
Image default
Woningen

Laat een vastgoedstylist langskomen voor advies op maat

Krijgt u al stress van de verkoop van uw vastgoed? Misschien breekt het zweet u al uit wanneer u denkt aan bezichtigingen. Dan weet u ook dat uw pand er goed moet uitzien als u wilt dat er een bod opkomt. Hierbij is het interieur van uw woning belangrijk. Bezoekers zullen zich namelijk daarop baseren om hun eigen inrichting voor te stellen. Speel hierbij helemaal in op de troeven van de woning, want zo ontdekken potentiële kopers de unieke kwaliteiten van uw pand. Toch komt het vaak voor dat u midden in een verhuis zit en daardoor het pand dat te koop staat niet in zijn beste vorm kunt tonen. Raadpleeg in dat geval de diensten van IntraStijl en bekijk samen met een vastgoedstylist naar de mogelijkheden voor uw pand.

Wat doet een vastgoedstylist precies?

De rol van een vastgoedstylist verschilt naargelang uw wensen. Zo kunt u alles aan deze specialist overlaten. Als dit het geval is, zal deze persoon door al uw leefruimtes gaan om te kijken hoe uw woning precies in elkaar zit en wat de afmetingen zijn van de verschillende ruimtes. Op basis van die informatie kan de vastgoedspecialist denken aan meubels of decoratie die een nieuw leven in uw pand blazen. Door beroep te doen op de verhuurdienst, waarbij u luxe of kartonnen meubelen tijdelijk in uw pand plaatst, zal alles weer prachtig ogen en maakt u een goede indruk op elke bezoeker. En meer interesse betekent meestal ook uiteindelijk een hoger bod op uw stuk vastgoed.

Kies zelf de diensten die u wenst

Als u toch liever zelf de controle behoudt, kunt u de vastgoedstylist ook inschakelen als adviseur. Zo krijgt u een verslag waarin de medewerker van IntraStijl allerlei handige tips en richtlijnen geeft om uw woning of appartement op zijn best aan te kleden. Heeft u interesse? Neem dan zeker contact op met dit bedrijf en zij helpen u zo snel mogelijk verder.

https://www.intrastijl.be/