Manjaro
Image default
Bedrijven

Notitieblok als relatiegeschenk

Notitieblok als praktisch en persoonlijk relatiegeschenk

Er zijn verschillende voorwerpen die je als bedrijf kan geven aan (potentiële) klanten als relatiegeschenk. Je kan een algemeen cadeau opsturen of iets met een persoonlijker tintje. Uit mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat het een goed idee is om een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk, zoals een notitieblok, te geven aan klanten. Dit wordt echt enorm gewaardeerd. Daarnaast heeft het ook een aantal interessante voordelen om een notitieblok te geven als relatiegeschenk. Dit geldt zeker wanneer het notitieblok bedrukt is in de huisstijl van jouw onderneming. Daarom vind ik het hoog tijd dat de notitieboekjes als relatiegeschenk eens in de spotlight worden gezet. Daarom vertel ik je vandaag alle voordelen van een notitieboekje bedrukt in de huisstijl als relatiegeschenk. Vervolgens licht ik ook toe hoe eenvoudig jij zo’n notitieblok kan ontwerpen en laten bedrukken. 

Functioneel, herkenbaar en nog veel meer

Eerst het belangrijkste: de voordelen van zo’n relatiegeschenk. Voordat je tijd en aandacht investeert in het ontwerpen van een notitieblok, wil je natuurlijk weten wat het op kan leveren. Ten eerste is een notitieboekje dat bedrukt is in de huisstijl van jouw bedrijf simpelweg erg functioneel. Wie gebruikt er nou immers niet een notitieblok? Wanneer je een notitieboekje geeft als relatiegeschenk, geef je de klanten iets dat ze zeker zullen gebruiken. Hierdoor profiteer je van een volgend voordeel: naamsbekendheid. Hoe vaker de klanten het notitieblok gebruiken, hoe vaker ze aandacht besteden aan jouw logo. Dat staat immers op het notitieboekje. Je wordt als bedrijf met andere woorden erg herkenbaar. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen. Zo kun je dit soort geschenken aan zowel zakelijke klanten geven als aan consumenten. Het geschenk fungeert dus tevens als marketingmiddel. 

Notitieblok bedrukken bij Printdeal.be

Wil jij ook profiteren van deze voordelen? Dan adviseer ik je om een notitieblok te laten bedrukken bij een ervaren drukkerij. Mijn persoonlijke aanrader is Printdeal.be. Dankzij het grote aanbod heb jij genoeg keuze. Hierdoor is het erg makkelijk om een notitieboekje als relatiegeschenk samen te stellen die volledig naar wens is. Notitieblok bedrukken is op Printdeal.be werkelijk kinderspel. Je selecteert simpelweg het formaat, de bedrukking en het gewenste materiaal. Wil je een notitieboekje met lijntjes? Dan moet je dit aangeven in je ontwerp. Bij Printdeal.be is het mogelijk om het ontwerp in een bestand te uploaden. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de online designtool. Hier heb je geen grafische vaardigheden voor nodig. Ten slotte vul je nog wat belangrijke gegevens in en je bent klaar! De praktische en persoonlijke notitieboekjes als relatiegeschenk zijn besteld.