Manjaro
Image default
Woning en Tuin

Spouwmuurisolatie: soorten isolatie en advies

Om de energiefactuur aanzienlijk te verlagen wordt  spouwmuurisolatie wordt dikwijls gezien als het ultieme sluitstuk.  Als we de woningen in Vlaanderen bekijken valt op  dat veel er van al voorzien  zijn dakisolatie, een condensaerende centrale verwarmingsketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 beestaande woningen van spouwisolatie voorzien. Biij oudere woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975 zijn er immers op het terrein nog heel veel ongeïsoleerde spouwmuren, di wachten op een na-isolatie.

De Vlaamse regering verwacht dat dit aantal de komende jaren fors zal gaan toenemen door het gunstige investerinngsklimaat . De isolatie van de spouwmuur gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Het gebeurt ook vaak in maar enkele dagen en brengt zeer weinig overlast met zich mee. De investing is zeer snel terugverdiend en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep.

Wilt u spouwmuurisolatie laten aanbrgen door een lokale specialist isolatie? Surf dan snel even nar  de website van Soloya.be en schakel een specialist in!

http://www.soloya.be/spouwmuurisolatie/