Manjaro
Image default
Mode en Kleding

Mannen sieraden

Voor vrouwen zijn er volop sieraden, maar waar zijn de mannen sieraden? Zoek niet verder, via de webshop kun je ook prachtige sieraden bestellen voor mannen. Oorbellen voor mannen, kettingen voor mannen en ringen voor mannen, alles is mogelijk! Wil je enkele suggesties voor mannen sieraden? Lees snel verder!

Mannen sieraden zijn eigenlijk helemaal niet nieuw. Al duizenden jaren dragen mannen sieraden in alle culturen over de hele wereld. De laatste tijd komen mannen sieraden weer helemaal terug. Ideaal als cadeau of voor jezelf!

Mannen oorbellen

Je hoeft jezelf niet meer te beperken tot een simpel knopje of een ringetje, mannen oorbellen zijn er nu in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een knopje met een prachtig ingelegd kristal, misschien azuurblauw in de kleur van je ogen? Of laat jouw expressieve kant zien met een oorbel met veren, alsof je Captain Jack Sparrow zelf bent! En eigenlijk zijn alle oren gelijk, mannen oorbellen mag je ook best uitzoeken bij de dames collectie.

Mannen kettingen

Als er één mode accessoire is die mannen graag dragen zijn het kettingen. Bij mannen kettingen gaat het meestal niet om verfijnd en subtiel, het mag best een dikkere schakel zijn met een stoere look. Leer is ook weer helemaal terug, dat is weer eens wat anders dan een mannen ketting van edelmetaal. Mannen kettingen worden vaak wat korter gedragen terwijl vrouwen kettingen doorgaans wat lager hangen. Let bij het kiezen op de omtrek van jouw hals zodat je zeker weet dat de ketting niet te strak zit.

Mannen ringen

Je hoeft niet meteen te trouwen om een ring te dragen. Modieuze ringen maken een outfit helemaal af. Je hoeft ook niet meteen voor mannen ringen van goud te kiezen, er zijn ook goedkopere alternatieven. Mannen kiezen te vaak voor één ring die ze overal dragen, het is juist leuk om een ring af te stemmen op de rest van jouw outfit. Let bij de aanschaf van een ring goed op de omtrek en diameter zodat de ring ook comfortabel zit. Te los is niet goed maar te strak is ook niet prettig. Zeker bij warm weer kan de omtrek van jouw vingers toenemen. De perfecte oplossing is dan een collectie ringen, voor elk seizoen een leuk set.

Mannen sieraden mogen weer, kerels hebben net zo goed recht om zichzelf te verwennen met een mooi sieraad. En dat vinden de dames ook heel aantrekkelijk om te zien!