Manjaro
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom in vastgoed investeren met deze partner een goede keuze is?

Overweegt u om te gaan investeren in vastgoed? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die Center Parcs Vastgoed biedt aan investeerders in België en Nederland. U kent de naam Center Parcs ongetwijfeld van de vakantieparken waar u een leuke tijd doorbrengt met uw familie of gezin. Wist u echter dat u zelf ook kunt investeren in het vastgoed van deze vakantieparken? Door in zee te gaan met Center Parcs Vastgoed wordt u eigenaar van een prachtige vakantiewoning in een van de tientallen parken in binnen- buitenland van dit bedrijf. Daarbij profiteert u niet enkel van financiële voordelen, maar ook van de vakantiewoning zelf. Lees verder en ontdek de voordelen van investeren in een vakantiehuis met Center Parcs Vastgoed!

De voordelen van investeren in vakantievastgoed

Center Parcs Vastgoed biedt u heel wat voordelen als u kiest om te investeren in hun vastgoed. Zo bent u zeker van een uitstekende rendement, wat weinig andere investeringsvormen garanderen. U ontvangt namelijk een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezettingsgraad van uw vakantiewoning. Bovendien betaalt u geen extra vaste kosten na aankoop voor water, elektriciteit of onderhoud. Ook de verzekeringen en reparaties bij schade neemt Center Parcs Vastgoed voor zijn rekening. Als u investeert in het vastgoed van dit bedrijf, sluit u bovendien een meerjarencontract af. Zo geniet u van zekerheid en kunt u zorgeloos genieten van uw investering. U geniet niet enkel van het rendement, maar ook van het vastgoed zelf. U kunt natuurlijk ook zelf uw cottage gebruiken om te genieten van een welverdiende vakantie met uw dierbaren.

Ga in zee met deze betrouwbare partner

Wilt u ook investeren in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed en profiteren van de vele voordelen dit deze investering bieden? Aarzel dan niet om de specialisten van dit bedrijf te contacteren. Zij begeleiden u tijdens het hele proces, van verkenning tot aankoop en zelf daarna. Op de website van het bedrijf vindt u alvast meer informatie over de mogelijkheden en de cottages waarin u kunt investeren. Kiest u voor een investering in eigen land of voor een cottage in bijvoorbeeld het zonnige Spanje? Het is allemaal mogelijk!

https://www.centerparcs-vastgoed.be/