Manjaro
Image default
Auto

De meest veilige rit voor zorgbehoevenden

Wanneer je voor een behandeling of controle naar het ziekenhuis in Rotterdam en omstreken moet, bel je natuurlijk Zorgtaxi Rotterdam. Zij bieden taxidiensten aan voor zittend ziekenvervoer en voor mensen in een (elektrische) rolstoel of met een scootmobiel. Zittend ziekenvervoer is bedoeld voor mensen die per taxi van en naar het ziekenhuis worden gebracht omdat zij een medische behandeling krijgen.

Veiligheid voor alles

Onze gespecialiseerde taxi’s voor rolstoelen en scootmobielen en onze taxi’s voor zittend ziekenvervoer worden streng gecontroleerd op veiligheid. Zij willen dat er tijdens de taxirit absoluut niks gebeurt met jou of je hulpmiddelen. We staan dan ook garant dat onze taxi’s jou de beste en veiligste rit(ten) bieden. De taxi’s beschikken over een lage instaphoogte, een elektrische lift voor rolstoelgebruikers en de beste vastzetsystemen. Ook onze chauffeurs zijn gescreend en voldoen aan strenge eisen. Ze zullen je zo goed mogelijk te hulp staan en luisteren goed naar jouw wensen. De taxi zal ruim op tijd voor je deur staan, omdat het inladen van jouw rolstoel of scootmobiel wat extra tijd kost. Je hoeft dus niet bang te zijn om te laat te komen voor je afspraak in het ziekenhuis.

Reis samen

Zorg taxi Rotterdam begrijpt dat een zorgbehoevende een familielid of verzorger meeneemt. Het is dan ook geen enkel probleem om samen te reizen. Zowel onze taxi’s als onze gespecialiseerde busjes hebben genoeg ruimte voor hooguit drie extra personen. Onze taxi’s en busjes zijn zo ingedeeld dat er altijd iemand naast de zorgbehoevende kan zitten. Zo kan de chauffeur zich zo goed mogelijk op de weg concentreren voor een veilige rit. Heb je vooraf nog wensen, zorgen of vragen? Neem gerust contact met hun op. Zij zullen er samen met jou voor zorgen dat je met een gerust hart de taxi instapt.

http://www.goedkopetaxirotterdam.nl